Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 28 octombrie. Vremea se va mentine calda si dispar ploile! Iata ce temperaturi se vor inregistra!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2020, 15:47
Vremea continua sa se mentina calda si in ziua de 28 octombrie 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru miercuri, 28 octombrie.

Pana spre finalul saptamanii, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunta ca valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, asta dupa ce in weekend vremea a fost destul de rece in majoritatea regiunilor.
In Romania vom avea inca vreme calda pentru acest moment al anului si ne vom mai putea bucura inca de razele blande ale soarelui.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea se va mentine calda pentru sfarsitul lunii octombrie. In regiunile extracarpatice vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţă. In restul teritoriului, cerul va fi variabil.
Dimineata si noaptea, in zonele joase, local se va semnala ceaţă. Vantul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 16 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2…4 grade in depresiuni şi 13…14 grade pe litoral.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea in Bucuresti

In Bucuresti, vremea se va menține calda pentru sfarşitul lunii octombrie. Cerul va avea innorari, mai persistente sunt anuntate in prima parte a zilei si noaptea si trecator vor fi posibile ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab până la moderat. Temperatura maxima va fi de 18…20 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 9 grade.

Dimineata, dar mai ales noaptea vor fi condiţii pentru formarea ceții.

Vremea in Brasov

Vremea se anunță frumoasă la Brașov. Va fi parțial însorit, iar temperatura maximă nu va depasi 16 grade. După lasarea serii, cerul va fi parțial noros la Brasov, iar temperatura minima se va situa in jurul valorii de 7 grade Celsius.

Vremea in Iasi

ANM anunta averse și atmosferă în general închisă la Iasi. Marti, temperatura maximă va atinge 17 grade. Noaptea pot să mai apară ploi de scurta durata și ceata, iar cerul va fi acoperit de nori. Minima anunțată de meteorologi se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marti, 27 octombrie. Vremea se va incalzi usor, insa nu dispar nici ploile in unele regiuni!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminică, 25 octombrie. Vreme schimbătoare, ploi și temperaturi în scădere