Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 24 februarie 2021. Vreme frumoasă și caldă în toată țara

,
Prognoza meteo 24 februarie 2021
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 24 februarie 2021[Sursa foto: pexels]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru miercuri, 24 februarie 2021. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.


In articol:

Săptămâna a început cu vreme frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal pentru finalul lunii februarie, iar la jumătatea acestei săptămâni, temperaturile se vor menține în continuare ridicate, meteorologii anunțând că vremea va fi în general frumoasă la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că ziua de miercuri va fi în general frumoasă în majoritatea regiunilor țării, însă dimineața și seara ceața densă va continua să facă probleme în mai multe zone. Ceața nu doar că va duce la scăderea vizibilității, ci va face și ca temperatura resimțită să fie ușor mai scăzută.

Vântul va sufla slab până la moderat și doar în regiunile montane, la altitudini mai mari, va mai prezinta intensificări. În ceea ce privește regimul termic, temperaturile vor fi destul de ridicate pentru data din calendar, astfel că vremea va fi caldă comparativ cu săptămâna trecută, atunci când inclusiv în timpul zilei au fost înregistrate temperaturi negative.

Vremea în București

Meteorologii anunță că vremea va fi în general frumoasă în București în cursul zilei de miercuri, chiar dacă sunt anunțați nori joși și ceață, în special dimineața și seara.

Există șanse ca soarele să își facă apariția în timpul zilei. Temperatura maximă va urca până la 9 grade în cursul zilei de miercuri și nu sunt anunțate precipitații. Seara, cerul va fi acoperit de nori, iar minima din termometre va coborî până la 1 grad.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 22 februarie 2021. Temperaturile cresc simtitor in cea mai mare parte a tarii!

Vremea în Brașov

Nori și soare la Brașov pe parcursul zilei de miercuri. După un început de săptămână cu vreme frumoasă și călduroasă, meteorologii anunță că la Brașov temperaturile vor fi în continuare ridicate și soarele își va face simțită prezența. În timpul zilei, maxima va urca până la 11 grade, o valoare mai ridicată decât ar fi normal pentru data din calendar. Noaptea, temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade și se vor strânge norii.

Vremea în Timișoara

La Timișoara, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar vremea va fi în general frumoasă. Meteorologii anunță nori joși și ceață pentru ziua de miercuri. După lăsarea serii, minima va coborî până la 2 grade și cerul va fi senin spre parțial noros.

Meteorologii anunță vreme frumoasă la Timișoara pentru ziua de miercuri
Meteorologii anunță vreme frumoasă la Timișoara pentru ziua de miercuri[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 21 februarie 2021. Meteorologii anunta o incalzire a vremii!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum va fi vremea de Paște 2021

Lockdown de urgență Cehia. A devenit țara cu cea mai mare rată de contaminare din lume

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Prognoza meteo pentru luna martie 2021! Luna Mărțisorului va aduce vreme schimbătoare

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 20 februarie 2021. Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, lapovita si polei! Iata zonele vizate!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies