Prognoza meteo ANM pentru marti, 30 martie 2021. Urcă temperaturile în termometre, dar vin ploile

,
meteo
Prognoza meteo ANM pentru marti, 30 martie 2021

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru marti, 30 martie 2021. Ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări?


In articol:

Pentru ziua de marți, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme caldă. Temperaturile cresc de la o zi la alta, ne bucurăm de mult soare.

Nu lipsesc nici precipitațiile, vor predomina ploile.

meteo
Urcă temperaturile în termometre, dar vin ploile

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 29 martie 2021. Cu ce vreme începem săptămâna?

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Minimele nopții de luni spre marți ajung la 5 – 6 grade prin Banat, Crișana, Oltenia, în timp ce prin estul Munteniei, sudul Moldovei și Dobrogea vorbim de valori de 2 spre 4, 5 grade. În restul Moldovei, Transilvania, Maramureș avem parte în continuare de temperaturi nocturne negative (-1 spre –3 grade), în timp ce în zonele montane coborâm la temperaturi de –5, –7 grade.

Citeste si: Fenomen meteo neobișnuit în București. Meteorologii au emis o prognoză specială pentru zona Capitalei. Ce se va întâmpla cu vremea în orele următoare?

Cele mai ridicate maxime ale zilei le vom avea prin Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei (13 – 15 grade), pentru ca în restul țării să vorbim de valori diurne de la 8 –9 grade prin Crișana, respectiv 11 – 12 grade în restul regiunilor.

În zonele montane maximele zilei ajung la 5 – 7 grade, cu 1 – 3 grade pe creste.

Despre precipitații, tot slabe cantitativ, vorbim doar prin Crișana Maramureș (1- 3 l/mp), dar răzleț, și prin zonele montane și sudul Moldovei (sub 1 l/mp). Vorbim de ploi, iar pe timpul nopții, mai ales prin zonele montane, de ninsori slabe.

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.

Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 4 grade.   

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie.

Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -1 grade Celsius. 

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 0 grad. 

Vremea în Constanța  

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alertă meteo! AMN a emis un Cod Portocaliu de ninsori puternice! Care sunt cele 14 județe vizate

Christine Lagarde jubilează: BCE a înregistrat progrese cu noua strategie

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Se întoarce iarna! Codul galben de ninsori a fost prelungit. Ce zone se află sub avertizare meteo?

Ce înseamnă, de fapt, dacă plouă, e soare, sau ninge de ziua ”babei” tale. Ce spune legenda

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies