Prognoza meteo ANM pentru luni, 9 noiembrie. Vremea se mentine frumoasa si in prima zi a saptamanii, dar spre seara se aduna si norii!

,
prognoza meteo 9 noiembrie 2020
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luni, 9 noiembrie 2020

Meteorologii ANM anunță vreme rece în țara noastră, incepand chiar de luni, 9 noiembrie.


In articol:

Desi pana acum, vremea s-a mentinut in limite normale pentru data la care ne aflam, meteorologii anunta ca urmeaza o perioada mult mai rece, cu temperaturi scazute.
Saptamana aceasta vremea incepe sa se raceasca treptat, ajungand ca joi, o masa de aer extrem de rece sa patrunda in Romania, iar valorile in termometre vor indica temperaturi mult mai scazute decat cele de pana acum. Acestea vor cobora chiar sub cele normale pentru perioada la care ne aflam.

Temperatura aerului va avea pana joi, valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor în general apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi ușor deficitare

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Luni 9 Noiembrie 2020, în țară, la deal şi la munte, vremea va fi predominant frumoasă şi în continuare deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie; cerul va fi mai mult senin ziua şi parţial noros noaptea. Nori joși sau ceață vor fi în prima parte a zilei local înregiunile extracarpatice și pe suprafețe mici în rest, iar noaptea în zonele joase de relief din cea mai mare parte a țării când pe arii restrânse se vor asocia cu burniță.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadraîntre 9…10 grade în zonele cu nori şi ceaţă persistente şi în jurul a 17 grade în Subcarpaţii de Curbură; minimele termice vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -2 grade, dar şi mai ridicate pe litoral.

prognoza meteo
Harta temperaturilor pentru 9 noiembrie 2020

Vremea în București

In Bucuresti, norii de nivel jos vor persista în cea mai mare parte a intervalului, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiții de ceaţă.Vântul va sufla slab. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de zilele precedente, va fi de 12…14 grade, iarcea minimă va fi de de 5…7 grade.

 

Vremea în Brașov

Ziua de luni se anunță însorită și în Brașov. Meteorologii spun că cerul va fi senin, iar soarele va străluci pe tot parcursul zilei, temperatura maximă urcând până la 14 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, dar se va face mult mai frig, astfel că minima se va situa în jurul valorii de 2 grad. 

 

Vremea în Iași

In Iași maxima din timpul zilei va fi 11 grade Celsius, iar noaptea, minima va cobora până la 5 grade. Vremea va fi in prima parte a zile insorita insa apoi se vor aduna si norii, iar noaptea, cerul va fi mai mult acoperit.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 8 noiembrie. Vremea se mentine frumoasă în toată țara!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 7 noiembrie. Vreme frumoasă în toată țara

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 6 noiembrie. Vreme schimbătoare și temperaturi în scădere

Teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele şi sălile de jocuri, redeschise în Bucureşti la 30% din capacitate

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Prognoza meteo ANM pentru joi, 5 noiembrie. Vreme închisă, ploi și temperaturi în scădere

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 4 noiembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies