Prognoza meteo ANM pentru duminica, 8 noiembrie. Vremea se mentine frumoasă în toată țara!

,
prognoza meteo 8 noiembrie 2020
ANM a anunțat cum va fi vremea duminica, 8 noiembrie

Temperaturile sunt normale pentru perioada aceasta, cu vreme în general frumoasă pentru luna noiembrie.


In articol:

Meteorologii anunta ca vremea se menține în limitele normale acestei perioade, dar totuși frigul nu stă deoparte. În majoritatea regiunilor ploile vor lipsi, iar maximele se vor situa între 13 și 14 grade. În Oltenia și sud-vestul Munteniei, temperaturile vor ajunge chiar și până la 14-15 grade. La munte, acestea vor ajunge până la 6 și 8 grade. În zonele de deal se va resimți o ușoară încălzire pentru că în zonele mai înalte cerul va fi mai degajat, iar în zonele depresionale și de câmpie ceața va apărea seara și dimineața alături de temperaturi mai scăzute.

prognoza meteo
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru duminica, 8 noiembrie 2020

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

In regiunea Banatului, un nou val de răcire va determina o scădere a valorilor termice pe timpul zilei, care vor fi de 12-13 grade.

In Crisana, valorile termice vor fi în scădere, spre 12-13 grade între 5 și 10 noiembrie, când vremea va deveni normală din punct de vedere termic și chiar spre 8 grade, în medie. In Transilvania, minimele termice în perioada 7-12 noiembrie se vor situa în jurul valorii de 2 grade, apoi vor continua să scadă.

In Maramures se va înregistra o nouă tendință de scădere, pana pe 10 noiembrie, când se vor atinge temperaturi de 7 grade, în medie. In Moldova, temperaturile maxime vor oscila ușor, în jurul mediei de 13 grade, iar până pe 9 noiembrie aceeași medie va fi de 10-11 grade. In Dobrogea, temperaturile maxime vor oscila ușor, în jurul mediei de 15 grade, iar până pe 9 noiembrie aceeași medie va fi de 12-13 grade.

In Muntenia, vremea se va răci treptat, determinând între 6 și 11 noiembrie un regim termic apropiat de cel climatologic specific perioadei din an, în medie cu 10-14 grade, ziua şi 2-5 grade noaptea. In Oltenia, vremea se va răci treptat și în această zonă, determinând între 6 și 11 noiembrie un regim termic apropiat de cel climatologic specific perioadei din an, în medie cu 11-13 grade ziua şi 3-6 grade noaptea.

Vremea în București

Duminica, in Capitală, vremea va fi una calmă, cerul va fi acoperit de nori doar în prima parte a zilei, iar la prânz și seara va fi senin, fără condiții de ploaie. Ceața va apărea dimineața, dar și seara, iar vizibilitatea va fi redusă. Maximele se vor situa între 12-14 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Ziua de duminica se anunță însorită și în Brașov. Meteorologii spun că cerul va fi senin, iar soarele va străluci pe tot parcursul zilei, temperatura maximă urcând până la 11 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, dar se va face mult mai frig, astfel că minima se va situa în jurul valorii de 1 grad. 

Vremea în Iași

In Iași maxima din timpul zilei va fi mai ridicată decât cea înregistrată în cursul zilei de sambata. Astfel, ziua vor fi 12 grade, iar noaptea, minima va coborî până la 4 grade. Vremea va fi frumoasă și însorită, iar noaptea, cerul va fi mai mult senin, astfel că nu vor exista șanse de precipitații.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 7 noiembrie. Vreme frumoasă în toată țara

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 6 noiembrie. Vreme schimbătoare și temperaturi în scădere

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 7 noiembrie. Vreme frumoasă în toată țara

Strategia UE de vaccinare, criticată din cauza ritmului lent/ Pot apărea probleme în alte zone (Financial Times)

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 6 noiembrie. Vreme schimbătoare și temperaturi în scădere

Prognoza meteo ANM pentru joi, 5 noiembrie. Vreme închisă, ploi și temperaturi în scădere

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies