Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 aprilie 2021. Vremea se menține rece. Iată ce temperaturi se vor înregistra

,
meteo
Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 aprilie [Sursa foto: PixaBay]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru luni, 5 aprilie 2021. Ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de duminică, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme rece. 

meteo
Prognoza meteo pentru luni, 5 aprilie [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminică, 4 aprilie 2021. Vremea se răcește simțitor. Iată unde va ploua!

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice și la munte.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citeste si: Alertă meteo: Se schimbă vremea. Iată ce fenomene se anunţă

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.

Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 1 grade.   

Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie se va termina seara lăsând cerul iarăși noros. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -3 grade Celsius. 

Citeste si:  Prognoza meteo APRILIE 2021. Cum va fi vremea până de Paști

Vremea în Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie.

Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 2 grad. 

Vremea în Constanța  

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.  Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Vremea în Timișoara

În Timișoara, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 4 grad.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Vremea de Sfântul Andrei 2022. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie 2022. Vreme mohorâtă la nivelul întregii țări

Preşedintele Rumen Radev a răbufnit după ce Austria și Olanda au spus că resping aderarea Bulgariei la Schengen: Primim cinism

Vremea de Sfântul Andrei 2022. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie 2022. Vreme mohorâtă la nivelul întregii țări

Vreme închisă, ploi și temperaturi scăzute. Unde sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo ANM marți, 29 noiembrie 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies