Prognoza meteo ANM miercuri, 21 septembrie 2022. Vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar și ploi în toată țara

,
prognoza meteo anm 21 septembrie

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 21 septembrie 2022

[Sursa foto: pexels]

Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme instabilă în mai toate regiunile țării și temperaturi sub normalul perioadei. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 21 septembrie 2022.

La mijlocul săptămânii, vremea va fi mohorâtă în aproape toată țara, astfel că nu vor lipsi ploile, iar la altitudini mari sunt anunțate și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Iată cum arată vremea în Capitală, dar și la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM miercuri, 21 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar, astfel că maximele se vor încadra între 12 și 20 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. Aceste temperaturi sunt sub normalul perioadei. Ziua de miercuri aduce vreme închisă în mai toată țara, astfel că în majoritatea regiunilor va ploua. În zonele montane, la altitudini de peste 1600 m vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. 

Vântul va mai prezenta unele intensificări pe crestele montane, dar și în extremitatea de sud-vest și nord-vest a țării. 

Astfel, ziua de miercuri aduce o atmosferă închisă și rece, un cer mai mult noros și ploi slabe în aproape toată țara.

prognoza meteo anm 21 septembrie 2022

Temperaturile sunt mult mai scăzute decât ar fi normal pentru acest moment al anului 

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Astenia de toamnă. De ce apare și cum poți să treci mai ușor peste această perioadă

Vremea în București miercuri, 21 septembrie 2022

La București se anunță o zi de miercuri cu vreme rece, mercurul din termometre urcând doar până la 19 grade. În timpul zilei, cerul va mai prezenta înnorări, în special în a doua parte a zilei și noaptea, atunci când sunt posibile și precipitații sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea, minima va fi cuprinsă între 7 și 9 grade, iar cerul va rămâne acoperit de nori.

Vremea în Brașov miercuri, 21 septembrie 2022

Meteorologii anunță vreme închisă și rece pentru ziua de miercuri. Vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar la peste 1600 de metri, acestea se pot transforma în lapoviță și ninsoare. Maxima din timpul zilei nu va trece de 13 grade, iar noaptea se va înregistra o temperatură minimă de 6 grade. Ploile vor continua și în timpul nopții, cerul fiind acoperit de nori. 

Vremea în Constanța miercuri, 21 septembrie 2022

Chiar dacă temperaturile vor fi mai scăzute comparativ cu ziua precedentă, la Constanța se anunță o zi cu vreme bună. Soarele își va mai face simțită prezența, vântul va sufla slab și moderat, iar maxima din termometre va fi de 18 grade. Noaptea, cerul va fi parțial noros și se va înregistra o minimă de 11 grade.

Citeste si: Epuizarea termică. Ce este, când apare și cum să te protejezi de „răul de căldură”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Preşedintele Rumen Radev a răbufnit după ce Austria și Olanda au spus că resping aderarea Bulgariei la Schengen: Primim cinism

Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Frumusetile care au topit gheata din Siberia! VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies