Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. La munte este posibil să ningă ușor, iar în unele regiuni for fi favorizate depunerile de polei

Author: Cristina Mocanu

Miercuri, 15 februarie, 2023 presiunea atmosferică se va menține ridicată.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 15 februarie 2023.

Potrivit

ANM, miercuri, 15 februarie 2023, vremea va fi instabilă în anumite regiuni din țară.

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023

Miercuri, 15 februarie, 2023 presiunea atmosferică se va menține ridicată. Vor fi șanse de precipitații ușoare în anumite regiuni ale țării. Ninsori la munte, iar în celelalte zone respectiv în Nord, centru și în Est, în special, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și

trecător ninsoare ce pot favoriza și depuneri de polei. Intensificarea vântului se va diminua treptat, dar pe partea de Est a României vor mai fi intensificări ale acestuia. Nebulozitatea va fi destul de persistentă în mare parte din țară. În partea de Sud-Est, în special în zona Munteniei, vremea va fi în general însorită, iar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Va fi și ceață mai ales pe timpul nopții.
Maxima zilei se va încadra între 1 grad Celsius și 11 grade Celsius, iar minima se va situa între -14 grade, în special în zona Transilvaniei și 1 grad Celsius, în zona Munteniei.

Citește și: Avertizare ANM de cod galben de viscol în 20 de zone din România! Rafalele vor ajunge până la 100 km/h

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. Vremea în București

În Capitală, cerul va fi însorit, vântul va sufla variabil dinspre VSV, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Pe timpul nopții, cerul va fi senin, iar termometrul va arăta -3 grade Celsius. Vântul va sufla variabil cu o viteză de 5 km/h.

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. Vremea în Constanța

La malul mării cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 16 km/h, iar temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius. Spre seară este posibil să se instaleze gerul, iar temperatura nu va depăși – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. Vremea în Brașov

Potrivit meteorologilor, în Brașov, ar putea exista mici perturbări cauzate de vânt. De dimineață sunt șanse să ningă în averse, vântul va sufla cu 10 km/h, iar termometrul va arăta cel mult 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi parțial înnorat, cu șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla cu 20 km/h, iar temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius. Temperatura minimă va înregistra valoarea de – 5 grade Celsius, iar spre seară este așteptat înghețul.

Citește și: Prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii februarie 2023: Vom avea temperaturi de primăvară

Vin ninsorile, iar temperatura din termometre scade în toată țara. Prognoza meteo ANM joi, 26 ianuarie 2023

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. Vremea în Oradea

Pe timpul zilei cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre Nord. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de – 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi noros cu șanse minime de precipitații și o temperatură maximă de 4 grade Celsius. Spre seară este așteptat înghețul, iar pe timpul nopții termometrul nu va arăta mai mult de – 3 grade Celsius. Vântul va sufla variabil dinspre NV cu o viteză de 10 km/h.

Sursă: meteoromania.ro

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?