Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea se va răci semnificativ, iar în unele zone apar condiții de ninsoare

Autor: Cristina Mocanu

Marți, 28 martie 2023 vremea se va răci în majoritatea regiunilor din țară și sunt șanse să ningă.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 28 martie 2023.

Potrivit ANM, marți, 28 martie 2023 vremea se va răci în majoritatea regiunilor din țară și sunt șanse să ningă. La munte se va depune un strat de zăpada de 2- 3 cm.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 28 martie 2023

Administrația Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ și răcire accentuată a vremii cu îngheț la sol și brumă.

Atât marți, cât și miercuri, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă sau îngheț la sol.

În unele zone temperaturile vor scădea, astfel încât pe timpul nopții se va instala gerul. În zonele de munte și de deal se va așterne un strat de zăpadă de 2-3 cm. Va ninge în averse în Nord, Nord-Vest, Nord Est și centrul țării. În celelalte zone va ploua și este posibil să apară și lapovița.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade Celsius, iar cele minime între- 8 grade Celsius și 5 grade Celsius. La munte vântul va sufla cu putere, cu peste 50 de km/h, iar pe creste este posibil să atingă o viteză de până la 90-100 de km/h.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Prognoza meteo ANM luni, 27 martie 2023. Temperaturile vor fi ridicate, însă precipitațiile vor veni însoțite de descărcări electrice

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în București

Vremea se află în ușoară răcire, cerul va fi înnorat și sunt șanse minime de ploaie. Vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de cel mult 9 grade Celsius, iar temperatura minimă de 0 grade Celsius.

Este posibil ca pe parcursul nopții să se instaleze gerul.

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în Constanța

Vremea se va răci și în Constanța,  vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 30 de km/h. Pe timpul nopții cerul va fi înnorat și temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în Brașov

În prima parte a zilei va ninge în averse, se va instala frigul, iar stratul de zăpadă va fi de 2-3 cm. Vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NV, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de – 5 grade Celsius. De asemenea, pe timpul nopții vor fi condiții de ninsoare.

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, va ninge în averse, temperatura maximă va fi de 3 grade, iar cea minimă de – 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 25 de km/h, iar stratul de zăpadă depus va fi de 2-3 cm.

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea va ninge pe tot parcursul zilei, vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de – 5 grade Celsius. Se va depune un strat de zăpadă de 2-3 cm.

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în Iași        

Va ninge în averse, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla cu 30 de km/h și se va instala frigul. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 28 martie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu putere, cu o viteză de până la 50 de km/h. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!