Prognoza meteo ANM marți, 25 octombrie 2022. Vreme caldă în toată țara. Ce temperatură maximă se va atinge în București

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 25 octombrie 2022

Sursa: unsplash

Meteorologii anunță vreme caldă pentru ziua de marți, cu maxime peste valorile normale pentru data din calendar. Iată prognoza meteo ANM pentru marți, 25 octombrie 2022.

Vremea va fi frumoasă și caldă la nivelul întregii țări în cursul zilei de marți, astfel că doar izolat vor mai fi condiții de ploaie. Iată în ce regiuni ale țării vor mai fi ploi, dar și cât de mult va urca temperatura din termometre. 

Prognoza meteo ANM marți, 25 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de marți, 25 octombrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme caldă în toată țara.

Cerul va fi variabil și va mai prezenta unele înnorări în jumătatea de nord a țării. Aici pot să apară și câteva averse, însă nu va fi vorba despre precipitații însemnate din punct de vedere cantitativ. În timpul nopții, norii se vor strânge și pot să apară ploi pe arii ceva mai restrânse în nordul, centrul și estul țării. 

Marți, vântul va sufla slab și moderat, iar la munte va mai prezenta unele intensificări.

Maximele zilei de marți, 25 octombrie 2022, se vor situa peste normalul perioadei, astfel că se vor înregistra temperaturi cuprinse între 17 și 27 de grade. Noaptea, minimele se vor încadra între 7 și 15 grade. Meteorologii anunță că dimineața și noaptea mai pot fi condiții de ceață. 

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina| Video

Vremea în București marți, 25 octombrie 2022

La București se anunță o zi cu vreme deosebit de caldă pentru data din calendar. Marți, maximele vor fi cuprinse între 25 și 27 de grade. Atmosfera va fi plăcută, cerul va fi mai mult senin și soarele va străluci întreaga zi. Noaptea, cerul va rămâne senin, iar minima va coborî până în jurul valorii de 12 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

Curs valutar BNR miercuri, 18 ianuarie 2023. Dolarul scade, iar moneda europeană crește. Cu cât se vând și se cumpără la bănci

Vremea în Brașov marți, 25 octombrie 2022

Marți, la Brașov se va face mai cald, însă cerul va fi mai mult noros. Nu va ploua, iar maxima din timpul zilei va urca până la 21 de grade. Cerul va rămâne acoperit de nori și după lăsarea serii, iar minima se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Vremea în Constanța marți, 25 octombrie 2022

Meteorologii anunță vreme frumoasă și la Constanța, temperatura din termometre urcând marți până la 24 de grade. Soarele va fi prezent pe cer și va încălzi atmosfera. Noaptea, cerul va fi predominant noros și se va înregistra o minimă de 15 grade.

Citeste si: Se dau 6 milioane de lei de la stat! Cine sunt românii care vor beneficia de ajutoare de urgenţă

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies