Prognoza meteo ANM marți, 24 ianuarie 2023. Se anunță vreme mohorâtă în toată țara și precipitații

Author: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru marți, 24 ianuarie 2023

Sursa: Unsplash

De Mica Unire 2023, mai exact pe 24 ianuarie, vremea va fi în general închisă la nivelul întregii țări și sunt anunțate precipitații. Iată prognoza meteo ANM pentru marți, 24 ianuarie 2023.

Meteorologii nu vin cu vești bune pentru ziua de 24 ianuarie 2023. Vremea va fi mohorâtă marți în toată țara și se vor mai înregistra precipitații, în special sub formă de ploaie. Iată prognoza meteo ANM pentru marți, 24 ianuarie 2023. 

Prognoza meteo ANM marți, 24 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Cei care și-au programat plimbări pentru marți, 24 ianuarie 2023, ziua în care este sărbătorită Unirea Principatelor Române, trebuie să știe că vremea va fi schimbătoare la nivelul întregii țări.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme ploioasă în partea de sud a țării, dar și în Moldova, la munte sau în Capitală. În regiunile montane, în special la altitudini ceva mai înalte, ziua de 24 ianuarie 2023 aduce precipitații mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare, dar și intensificări ale vântului. 

La nivelul întregii țări, maximele înregistrate în timpul zilei vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, valorile fiind ușor peste normalul acestei perioadei, dar în scădere față de zilele precedente.

Minimele se vor încadra între -2 și 6 grade, astfel că vor mai fi și zone din țară unele temperaturile vor deveni negative pe timpul nopții.

În general, vântul va sufla slab și moderat, însă pot să mai apară unele intensificări, în special în regiunile montane înalte, acolo unde va viscoli zăpada. 

Citește și: Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Vremea în București marți, 24 ianuarie 2023

De Mica Unire 2023, cei care vor alege să rămână în București vor avea parte de o vreme închisă. Meteorologii anunță un cer predominant noros și chiar dacă nu va ploua, atmosfera va fi una mohorâtă. În cursul zilei, maxima din termometre va urca până în jurul valorii de 3 grade, temperatura fiind aproape de normalul perioadei. După lăsarea serii, la București se va face mai frig, astfel că este anunțată o minimă de -1 grad. Cerul va fi mai mult noros, nu vor fi precipitații, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

Prognoza meteo ANM marți, 17 ianuarie 2023. Vremea se încălzește, dar sunt anunțate precipitații

Vremea în Brașov marți, 24 ianuarie 2023

Vremea se răcește și la Brașov în cursul zilei de marți. Prognoza meteo ANM pentru Mica Unire anunță o vreme închisă, cu scurte momente în care își va mai face apariția și soarele, dar și o temperatură de 3 grade. În cursul nopții de marți spre miercuri, la Brașov se va înregistra o minimă negativă, de -5 grade. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Doar la altitudini mai mari va mai prezenta intensificări. 

Vremea în Constanța marți, 24 ianuarie 2023

Meteorologii anunță o zi de marți cu vreme schimbătoare la Constanța. Cerul va fi mai mult noros, iar maxima din termometre va atinge 4 grade. După lăsarea serii, la malul mării se va înregistra o minimă de 0 grade, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab și moderat. 

Citește și: Vremea februarie 2023: Va mai ninge sau nu în România? Ce ne spun meteorologii despre această iarnă

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies