Prognoza meteo ANM joi, 8 decembrie 2022. Vreme închisă și ploi în majoritatea regiunilor țării. Ce se întâmplă cu temperaturile

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 decembrie 2022

Sursa: pexels

În cursul zilei de joi, 8 decembrie 2022, vremea va fi din nou închisă și vor mai fi ploi în anumite regiuni. Iată unde sunt anunțate precipitații mixte și cum arată prognoza meteo ANM joi, 8 decembrie 2022.

Luna decembrie a debutat cu o vreme închisă în toată țara, iar joi nu sunt anunțate modificări în ceea ce privește starea vremii. Iată cum va fi vremea în București, dar și în țară pe 8 decembrie 2022. 

Prognoza meteo ANM joi, 8 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o nouă zi cu vreme mohorâtă.

Joi, 8 decembrie 2022, meteorologii spun că local și temporar va ploua, în anumite regiuni va fi burniță, iar cerul va fi acoperit de nori întreaga zi. Atmosfera va fi una închisă, astfel că soarele nu își va face simțită prezența. În regiunile montane pot să mai fie precipitații mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare, iar astfel de precipitații pot să apară, izolat, și în jumătatea de nord a Moldovei.
Tot aici vor fi și condiții de polei.

Temperaturile maxime care se vor înregistra în cursul zilei de joi, 8 decembrie 2022, vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar, astfel că vor fi zone unde se vor atinge chiar și 13 grade. Maximele se vor încadra între 2 și 13 grade joi.

Minimele din noaptea de joi spre vineri vor fi, în mare parte din țară, pozitive, însă vor fi și regiuni unde temperatura va scădea sub 0 grade.

Minimele vor fi cuprinse între -2 și 8 grade.

La începutul zilei, dar și noaptea, în zonele joase de relief mai pot fi condiții de ceață.

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă

Vremea în București joi, 8 decembrie 2022

La București, meteorologii anunță o zi de joi cu vreme închisă. Pe timpul zilei va ploua slab sau va burnița, iar cerul va fi acoperit de nori. Maxima din termometre va urca până la 8 grade, în timp ce minima din noaptea de joi spre vineri se va situa între 3 și 5 grade. Vântul va sufla slab și moderat, iar temporar vor mai fi condiții de ceață.

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Vremea în Brașov joi, 8 decembrie 2022

Meteorologii anunță că la Brașov vor fi nori joși și cursul zilei de joi, iar sporadic pot să mai apară și câteva raze de soare. Nu va mai ploua, iar maxima din termometre va urca până la 6 grade. După lăsarea serii își vor face apariția și precipitațiile sub formă de ploaie, însă va fi vorba despre ploi slabe. Minima din timpul nopții de joi spre vineri va rămâne pozitivă, înregistrându-se 1 grad.

Vremea în Constanța joi, 8 decembrie 2022

Cerul va fi predominant noros la Constanța joi, 8 decembrie 2022, însă nu va ploua în timpul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, iar maxima va fi de 10 grade. Noaptea mai sunt posibile unele averse, cerul va fi acoperit de nori, iar termometrele vor indica o temperatură minimă de 7 grade.

Citește și: Salvamontiștii au salvat 25 de oameni blocați în zăpezile din Munții Făgăraș! Nămeții sunt deja mari

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies