Prognoza meteo ANM joi, 6 octombrie 2022. Temperaturile vor fi în creștere ușoară față de ziua precedentă! Iată unde va fi cel mai cald! 

,
prognoza meteo 6 octombrie 2022
În cursul zilei de joi, vremea se va mai încălzi ușor fata de ziua precedenta[Sursa foto: unsplash.com]

Vremea se încălzește ușor la nivelul întregii țări, astfel că vor fi regiuni unde maximele vor urcă până la 24 de grade Celsius. Iată prognoza meteo ANM pentru joi, 6 octombrie 2022.

După în cursul zilei de marți vremea a început să se răcească brusc în aproape toată țara, de joi valorile termice vor mai urcă ușor și se va ajunge în unele zone până la 24 de grade Celsius.

Iată cum va fi vremea  în capitală, dar și în restul țării joi, 6 octombrie 2022.

Prognoza meteo ANM joi, 6 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis  prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 octombrie, când se anunță temperaturi ușor mai ridicate decât în intervalul anterior, situându-se în jurul mediilor climatologice ale acestei perioade. Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor țării, cu înnorări trecătoare, iar spre finalul zilei în partea de nord-est a teritoriului, izolat vor fi ploi slabe sau burnițe.

În zonele de munte, vântul va suflă slab şi moderat și doar izolat vor fi intensificări ușoare. În ceea ce privește regimul termic pentru ziua de 6 octombrie, potrivit ANM, temperaturile maxime se vor situa între 16 și 24 de grade Celsius, iar cele minime între 4 şi 13 grade Celsius.

În zona Transilvaniei, la primele ore ale dimineții se va semnala ceață și vizibilitate redusă. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 5 octombrie 2022. Temperaturile rămân scăzute, însă dispar ploile

prognoza meteo 6 octombrie 2022

Spre finalul săptămânii, vremea va fi frumoasă

[Sursa foto: unsplash.com]

Vremea în București joi, 6 octombrie 2022

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă, cu înnorări temporare, dar și cer senin. Atmosfera va fi mai plăcută decât în ziua precedentă, iar temperatura maximă va urcă până în jurul valorii de 22 de grade Celsius la orele amiezei. Însă spre lăsarea serii, temperatura minimă va fi în jurul valorii de 9 grade Celsius. 

Vremea în Brașov joi, 6 octombrie 2022

În zona Brașovului, vremea se mai încălzi ușor, astfel că temperatura maximă va atinge valoarea de 18 grade Celsius, cerul va fi predominant senin mai ales la orele prânzului. Se vor mai semnala scurte înnorări, iar spre seară minimă va fi de 5 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 4 octombrie 2022. Se anunță o răcire a vremii în toată țara. Zonele unde se vor înregistra minime negative

Vremea în Constanța joi, 6 octombrie 2022

Ziua de joi va aduce vreme frumoasă și în zona Constanței, unde temperatura maximă va ajunge până la 20 de grade Celsius. Meteorologii anunță că vor există scurte perioade cu înnorări însă în general atmosfera va fi una plăcută și nu vor fi condiții de averse. Spre lăsarea nopții cerul va deveni predominant noros, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade Celsius. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prognoza meteo ANM marți, 4 octombrie 2022. Se anunță o răcire a vremii în toată țara. Zonele unde se vor înregistra minime negative

Zelenski 'forjează' puternic pe ideea înființării unui tribunal special pentru judecarea Rusiei

Prognoza meteo ANM marți, 4 octombrie 2022. Se anunță o răcire a vremii în toată țara. Zonele unde se vor înregistra minime negative

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 1 octombrie 2022. Temperaturi de până la 31 de grade la început de octombrie. Ce se întâmplă cu precipitațiile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies