Prognoza meteo ANM joi, 19 ianuarie 2023. Temperaturile vor continua să crească. Ce maxime se vor atinge în București

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru joi, 19 ianuarie 2023

Sursa: freepik.com, canva.com

Valul de aer cald care a cuprins România va persista și în cursul zilei de joi, 19 ianuarie 2023. Iată ce temperaturi se vor atinge și cum arată prognoza meteo ANM pentru joi, 19 ianaurie 2023.

Prognoza meteo pentru joi, 19 ianuarie 2023, anunță vreme în general frumoasă în majoritatea regiunilor și temperaturi peste cele normale pentru data din calendar. Cu toate acestea, în anumite zone ale țării este în continuare în vigoare o avertizare meteo cod galben de intensificări ale vântului și precipitații. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM joi, 19 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru joi, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă în mare parte din țară și temperaturi ce se vor situa peste limitele normale pentru luna ianuarie.

Se vor atinge maxime de până la 18-20 de grade în cursul zilei de joi.

Dacă în majoritatea zonelor va fi vreme bună joi, în regiunile de munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Dobrogea și în nord-vestul Transilvaniei este în continuare în vigoare un cod galben de vânt puternic și precipitații, avertizarea meteo expirând pe 19 ianuarie 2023, la ora 18:00. În aceste zone, vântul va sufla cu viteze de până la 55-75 km/h.

În regiunile montane va mai continua să plouă, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații mixte. Cantitățile de apă vor depăși, în general, 25-40 l/mp. 

Citește și: Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Vremea în București joi, 19 ianuarie 2023

În București, ziua de joi aduce din nou o vreme caldă, cu maxime mult peste cele normale pentru ultima decadă a lunii ianuarie.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 20 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 5 și 9 grade. Va fi predominant însorit în cursul zilei de joi și chiar dacă cerul va mai avea unele înnorări, doar izolat pot să apară averse slabe. Vântul va mai prezenta unele intensificări, atingând viteze de 46-48 km/h. În noaptea de joi spre vineri, cerul va fi predominant noros și se va înregistra o minimă de 9 grade.

Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

Vremea în Brașov joi, 19 ianuarie 2023

De vreme bună vor avea parte și cei care se vor afla la Brașov joi, 19 ianuarie 2023. Se anunță nori și soare în timpul zilei, iar maxima din termometre va urca până în jurul valorii de 15 grade. Pot să mai apară izolat ploi slabe, dar și intensificări ale vântului. Noaptea, cerul va fi predominant noros, nu vor fi condiții de precipitații, iar minima va coborî până în jurul valorii de 5 grade.

Vremea în Constanța joi, 19 ianuarie 2023

Meteorologii anunță vreme caldă și la Constanța în cursul zilei de joi, 19 ianuarie 2023. Vântul va sufla cu putere la malul mării, fiind în vigoare un cod galben de vânt până la ora 18:00. Joi se va atinge o maximă de 17 grade. După lăsarea serii, cerul va fi acoperit de nori și este anunțată o minimă de 9 grade. 

Citește și: Vremea de primăvară în România, în următoarele zile. Anunțul ANM: Vom avea 18 grade pe 18 și 19 ianuarie 2023!

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies