Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea se va încălzi treptat, iar ninsorile vor începe să dispară

Author: Cristina Mocanu

Joi, 16 februarie 2023 vremea va fi în general însorită.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 16 februarie 2023.

Potrivit ANM,

joi, 16 februarie 2023, vremea se va încălzi ușor.

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023

Joi, 16 februarie 2023 vremea va fi în general însorită, iar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Pe alocuri se va forma ceață mai ales dimineața și seara. Vântul va sufla ușor pe alocuri. În partea de Vest și Sud a țării va fi mai cald decât în mod obișnuit pentru

această perioadă, iar în zona Transilvaniei vremea va fi cea obișnuită. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 2 grade Celsius și 14 grade Celsius, iar cele minime se vor situa în intervalul -10 grade Celsius, în zona centrală a țării și 3 grade Celsius în partea de Sud.

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 15 februarie 2023. La munte este posibil să ningă ușor, iar în unele regiuni for fi favorizate depunerile de polei

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea în București

În capitală vremea va fi mai caldă decât de obicei. Cerul va fi în mare parte senin cu o temperatură maximă de 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SV, iar temperatura minimă va fi de – 1 grad Celsius

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 7 km/h dinspre SV. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Pe timpul nopții este posibil să apară gerul în anumite regiuni din județ.

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi senin, cu șanse minime de precipitații. Vântul va sufla ușor cu o viteză de până la 3 km/h. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de – 6 grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să apară norii, dar șansele de precipitații sunt reduse.

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani vremea va mai caldă decât într-o zi obișnuită din luna februarie. Cerul va fi senin, cu șanse nule de precipitații. Termometrul va arăta o temperatură de 8 grade Celsius pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor fi – 2 grade Celsius.

Idei de destinații de vacanța pentru Paște 2023. Unde poți mergi să sărbătorești Învierea Domnului

Citește și: Prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii februarie 2023: Vom avea temperaturi de primăvară

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi parțial înnorat, cu șanse slabe de precipitații. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h dinspre Sud.

Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 11 km/h. Maxima zilei va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de – 2 grade Celsius.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.