Prognoza meteo ANM duminică, 15 ianuarie 2023. Temperaturi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 17:27

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 15 ianuarie 2023.

În ultima zi din weekend vremea se îmbunătățește în unele regiuni ale țării.

Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, apoi va deveni variabil, însă dimineața și noaptea local se va semnala ceață pe alocuri asociată cu burniță.

Prognoza meteo ANM duminică, 15 ianuarie 2023. Vremea în țară

Potrivit meteorologilor, în regiunile extracarpatice, pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, apoi va deveni variabil, însă dimineața și noaptea local se va semnala ceață pe alocuri asociată cu burniță.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil în prima parte a intervalului, dar se va înnora treptat seara și noaptea, când izolat în regiunile vestice și nord-vestice va ploua slab, iar în zona montană înaltă aferentă vor fi posibile ninsori. Pe alocuri va fi ceață, cu o probabilitate mai mare dimineața. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, precum și în vest, centru și est.

Temperatura aerului va avea valori mai mari față de mediile multianuale, cu maxime ce se vor încadra între 1 și 10 grade și minime între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

Citește și: Cod galben și portocaliu de vreme rea. Ce se întâmplă cu vremea în orele următoare. Prognoza meteo ANM miercuri, 11 ianuarie 2023

Prognoza meteo ANM duminică, 15 ianuarie 2023. Vremea în București

În Capitală, cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, dar noaptea va deveni variabil și spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori mai mari față de normele perioadei, cu o maximă de 6...8 grade și minima de -2...0 grade.

De asemenea, cerul va fi variabil pe parcursul zilei, însă se va înnora treptat seara și noaptea, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile precipitații mixte, iar la peste 1500 m, mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare îndeosebi la altitudini de peste 1700 m. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul acestei perioade. 

Citește și: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Vreme închisă și ploi în majoritatea regiunilor țării

 

 

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

 

 

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies