Prognoza meteo 04 - 06 decembrie. Vremea deosebit de rece pune stapanire pe Romania. Anuntul meteorologilor

Temperaturile din această săptămână se mențin la un nivel minim. Vremea va fi foarte rece, dar pe finalul săptămânii vom avea parte de surprize.


In articol:

Miercuri, 4 decembrie, vremea se anunță deosebit de rece atât dimineața cât și în timpul nopții. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã, dar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, mai ales pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -11 şi -1 grad, mai scãzute în zonele depresionare din centrul ţãrii.

Joi, 5 decembrie, vremea se menține la fel de rece. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi 3 grade, mai coborâte în depresiuni.

Citeste si: Prognoza meteo pe doua saptamani, pe regiuni. Cand vin ninsorile si gerul

Citeste si: Prognoza meteo iarna 2019 - 2020. Craciun si Revelion - cum va fi vremea

Vineri, 6 decembrie, se va resimți o creştere faţã de zilele precedente, însă, vremea se va menţine mai rece în primele ore ale zilei.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 6 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceaţã în zonele joase de relief.

sursa: capital.ro

Citeste si: Val de aer polar peste Romania: vin ninsorile! Meteorologii au facut anuntul: cand incepe iarna

Citeste si: E COD GALBEN! Iarna isi intra in drepturi in toata Romania!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate