Probleme grave pentru Jador! Artistul a fost oprit de politie chiar in aceste momente!

Author: O.P.
Actualizat: 21 mai 2020, 16:30

Probleme grave pentru Jador! Artistul a fost oprit de politie in urma cu putin timp.

Probleme grave pentru Jador!

Artistul, care este numarul 1 in youtube-ul romanesc de cateva zile, s-a ales cu o amenda. Jador a postat totul pe o retea de socializare, spre amuzamentul fanilor. 

Citeste si: Bogdan Mocanu a batut-o pe Andra? Bruneta a dezvaluit totul despre acest subiect

Citeste si: Ce mesaj a postat Ligi în miez de noapte? Motivul pentru care stă trează până târziu

Jador, surprins în compania unei foste concurente de la "Puterea Dragostei." Cum s-au fotografiat cei doi?

Ambii au fost concurenți în casa "Puterea Dragostei" și chiar dacă în prezent nu mai fac parte din această competiție, prietenia lor a continuat și în afara platoului de filmare. Este vorba despre Jador și Manuela. 

Citeste si: Cat de frumoase sunt surorile si mama Andreei Pirui de la Puterea dragostei. Incredibil, cat de mult seamana toate

Cei doi s-au întâlnit și nu au ratat ocazia de a se fotografia și a se filma împreună. Imaginile au fost postate pe contul de instagram al Manuelei, cei doi fiind foarte zâmbitori, semn că întâlnirea a fost una plăcută.

Este socul zilei! Dupa ce i-a despartit pe Andra si pe Mocanu, Bia se intoarce la ''Puterea dragostei'': ''Mai am ceva de...''

Andra si Bogdan Mocanu s-au despartit de curand, desi formau unul dintre cele mai reusite cupluri formate in competitia'' Puterea dragostei''.

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Cei doi s-au despartit dupa ce Andra ar fi aflat faptul ca Bogdan a mers la o pensiune cu Bia si ar fi inselat-o. Destramarea relatiei lor a fost ca un soc pentru fanii'' Puterea dragostei ''. 

Dupa ce scandalul despartirii a luat amploare, Bia a facut primele declaratii despre intoarcerea in emisiune. Se pare ca Bia isi doreste sa intoarca pentru a lamuri mai multe lucruri, sustine aceasta

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies