Ce face Livian pentru a o uita pe Bianca? A găsit cea mai bună soluție: "Tratament la suferință"

Livian și Bianca se ceartă din ce în ce mai des, iar șansele să formeze din nou un cuplu scad cu fiecare zi ce trece. Ce face Livian pentru a o uita pe Bianca?


In articol:

Livian a recunoscut că a iubit-o mult pe Bianca, însă relația lor a ajuns într-un punct în care lucrurile nu mai funcționau, astfel că au decis să se despartă.

Dacă Livian este împăcat cu această decizie, Bianca încă speră într-o împăcare și face tot ce ține de ea pentru a-i recâștiga iubirea.

Citeste si: Ce mesaj a postat Ligi în miez de noapte? Motivul pentru care stă trează până târziu

Ce face Livian pentru a o uita pe Bianca? A găsit cea mai bună soluție: "Tratament la suferință"

Cu toate că este hotărât să își mențină decizia și nu mai vrea să se împace cu Bianca, Livian nu este tocmai fericit fără ea. 

Într-o postare pe contul de instagram, Livian a dezvăluit cel mai bun tratament pentru suferința provocată de problemele în dragoste: shoppingul. 

Mai exact, Livian a mers la magazin alături de Gabriel, care la rândul lui întâmpină probleme în relația cu Daiana, iar cei doi s-au apucat de shopping, dând sume generoase de bani pe haine.

Citeste si: Andreea Oprică, mesaj pentru toți prietenii de pe instagram: "Caut o fată de încredere care să..."

"Tratament la suferință.", a spus Livian în filmulețul pe care l-a postat la story.

Astfel, concurentul de la "Puterea Dragostei" s-a dat de gol în ceea ce o privește pe Bianca. Dacă în emisiune este mereu cu zâmbetul pe buze și chiar flirtează cu celelalte concurente pentru a o face geloasă pe Bianca, se pare că în realitate, în sufletul lui lucrurile nu sunt tocmai roz.

Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei” cu inima frântă. Gabriel a chemat o brunetă în camera de hotel

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate