Prin ce chinuri a trecut Alexandru, un tânăr de 27 de ani, înainte să moară. Tânărul a fost răpus de cancer

Author: Lavinia Medrea

Prin ce chinuri a trecut Alexandru, un tânăr de 27 de ani, înainte să moară

Sursa: Facebook Ruslana Rusu-Udeci

Alexandru, un tânăr care a murit din cauza cancerului, s-a stins din viață în fața mamei lui.

Pe 20 septembrie, Alexandru a fost internet la spital, iar a

doua zi a fost operat. Potrivit mamei sale, Alexandru era un băiat introvertit și cu greu i-a spus mamei sale ce probleme are.

Chinurile prin care a trecut Alexandru, bolnav de cancer

„Era 20 septembrie. A venit la mine și mi-a spus: „Mamă, eu am o problemă la un testicul”. Eu văzusem că era umflat, dar nu am îndrăznit nici eu să-l întreb detalii.(...)

În acea zi de 20 septembrie Alexandru a avut dureri mai acute și mi-a spus: „Mamă, nu știu ce să fac”. Seara, la ora 20:00, a fost internat în spital, secția urologie, iar a doua zi dimineața pe 21 septembrie a fost operat”
, a povestit mama tânărului, pentru sanatateinfo.md.

Pe lângă asta, Alexandru a fost nevoit să aștepte 40 de zile după rezultatul citologic, timp

în care starea lui se agrava. Băiatul începuse, deja, să scuipe sânge din cauza metastazelor.

Citește și: Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85: ”Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv”

„A început să aibă probleme la plămâni.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Părea o simplă răceală, dar într-o zi a venit și mi-a spus: „Mamă, eu am scuipat sânge”. De fapt, avea deja metastaze la plămâni”, a mai povestit Ruslana, mama lui Alexandru.

Când împlinea 27 de ani, Alexandru avea prima ședință de chimioterapie

Alexandru a trecut prin dureri groaznice și, pe deasupra, prima ședință de chimioterapie a avut-o pe 4 noiembrie, când împlinea 27 de ani. 

Citește și: Doi tineri au fost arestați preventiv după ce au fost prinși de poliție ridicând un colet din Olanda. Ce se afla în cutie

Motivul pentru care Rudel Obreja a murit. De ce boală groaznică suferea: „O boală destul de cruntă”

„Medicii nu mai știau ce să-i facă, au încercat toate măștile posibile de oxigen. Alexandru mi-a scris mesaj: „Mami, vino te rog că nu mai pot”. L-am ținut de mână ore în șir până l-au intubat. El m-a întrebat dacă înainte de a-l intuba o să îi pună anestezie. I-am spus că da. I-am explicat mai delicat că are un chist pe un plămân, care trebuie să se rupă de acolo și după asta vom continua chimioterapia. Cum mă ținea de mână, eu i-am spus: „Mami, eu sunt cu tine” și l-am sărutat pe frunte și pe mânuță și i-am spus că sunt lângă el și că o să ne întoarcem înapoi, iar lui i-au curs doar lacrimi și nu a zis nimic”, a mai povestit mama lui Alexandru.

Alexandru a murit pe data de 9 noiembrie, dar Ruslana, mama lui, a sperat că va fi bine până în ultima clipă. 

„Am sperat până în ultimul moment că se va face bine, pentru că o mamă nu își poate imagina să nu își mai vadă fiul”, a mai spus ea.