Primul mesaj transmis de Deea Maxer, după ce Carmen Harra a spus că are un iubit încă de anul trecut, deși era căsătorită cu Dinu Maxer: „Să demonstrezi unora că nu au dreptate”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 mai 2023, 10:47

Carmen Harra a menționat că știa că relația dintre Deea Maxer și Dinu Maxer este una temporară

Sursa: Instagram

Carmen Harra a spus că Deea Maxer are un iubit de mai bine de un an, deși a divorțat la finalul lunii martie, iar artista a reacționat imediat. Fără prea multe cuvinte, fosta soție a lui Dinu Maxer a transmis ceea ce avea de zis cu puțin timp înainte de a se poza în brațele partenerului actual.

Înainte ca Deea Maxer să își oficializeze noua relație, Carmen Harra a oferit câteva detalii despre noul iubit al artistei, dar fără a da din casă, din respect pentru aceasta. Acum, fosta soție a lui Dinu Maxer a reacționat fără să stea pe gânduri.

Carmen Harra susține că Deea Maxer are o relația de mai bine de un an

În cadrul unui interviu acordat în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, clarvăzătoarea Carmen Harra a menționat că știa că relația dintre Deea Maxer și Dinu Maxer este una temporară, mai ales

că, în codul vieții artistului, apar două divorțuri.

Mai mult decât atât, aceasta a mai precizat că, așa cum era de așteptat, persoanele care au cel mai mult de suferit în urma divorțului sunt cei doi copii pe care îi au împreună și care, pe viitor, sunt predispuși la aceleași dezamăgiri sentimentale precum părinții lor.

De asemenea, Carmen Harra a precizat că știa, încă de anul trecut, că Deea Maxer are o altă relație și că relația cu Dinu nu avea să mai țină mult.

Citește și: Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut deja pe copii. Imaginea care demonstrează cum se înțelege Robert cu cei mici

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„I-am văzut, de curând, în America și, când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână. Mi-am dat seama și cu cine este, asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez”, a spus Carmen Harram potrivit wowbiz.ro.

Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra

Încă de când a anunțat că divorțează, Deea Maxer nu a transmis niciun mesaj direct, ci doar mesaje subtile. Aceasta a comunicat fie prin intermediul propriilor versuri, fie prin intermediul mesajelor deja existente în mediul onlin sau în melodii.

După ce Carmen Harra a spus că artista are un iubit încă de când era măritată cu Dinu Maxer și că acesta nu este român, Deea Maxer a postat un mesaj, pe contul ei de Instagram, prin care spune că alege să

aibă liniște decât să aibă dreptate.

Citește și: Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer! Bruneta s-a afișat cu el oficial! Câți ani are și cu ce se ocupă

„Va veni o vreme când pacea și liniștea ta interioară vor fi mult mai importante decât să demonstrezi unora că nu au dreptate”, a fost mesajul transmis de Carmen Harra.

După doar câteva ore, Deea Maxer a postat câteva fotografii în care apare în brațele actualului ei partener, Robert Drilea.