Deea Maxer, fotografiată in brațele unui bărbat misterios: “Atât de multă dorință”

Author: Bianca Vidoi

Deea Maxer, fotografiată in brațele unui bărbat misterios: “Atât de multă dorință”

Sursa: Instagram deeamaxeroficial

Deea Maxer a divorțat de puțin timp de soțul ei, Dinu Maxer, iar pe pagina ei de Instagram a apărut deja o poză cu un alt bărbat.

Deea și Dinu Maxer au divorțat în acte, însă aceștia rămân în continuare devotați celor doi copii ai lor, astfel cei doi au decis să aibă tutelă comună.

La scurt timp după divorț, Deea a prezentat un bărbat misterios pe rețelele ei sociale.

Citește și: „Te-ai gândit vreodată ce fac bărbații după divorț?”. Dinu Maxer a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce proceduri cosmetice apelează fostul solist al trupei AXXA

Deea Maxer, fotografiată in brațele unui bărbat misterios

Deea Maxer a pus pe rețelele sociale o poză în care apărea în brațele unui bărbat misterios, la scurt timp după divorțul de fostul ei soț cu care avea o relație

de peste două decenii. Deși cei doi s-au despărțit, aceștia au ales să aibă tutelă comună asupra doi copii ai lor, Deea chiar locuind la aceeași scară, același bloc. 

La scurt timp după ce Dinu Maxer a anunțat despărțirea de noua lui iubită, Deea Maxer a decis să împărtășească cu urmăritorii ei o poză cu un bărbat misterios. Aceasta nu a făcut o declarație concretă despre relația ei, însă admiratorii au început deja să presupună că aceasta și-a găsit iubirea. 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

De-a lungul săptămânilor, aceasta a mai împărtășit cu fanii diferite poze cu buchete de flori sau umbre, în care se poate observa un bărbat, însă nu vrea să ofere un nume momentan. „Afară plouă... cu iubire și lalele/  În suflet ești tu, liniște și mângâiere”/ ”  Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire. 

Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, spunea recent Deea Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ada a spus care este, de fapt, motivul despărțirii de Dinu Maxer: "Am fost acuzată că i-am fost amantă"

De ce s-au despărțit Dinu Maxer și iubita lui?

Dinu Maxer a crezut că își poate găsi iar fericirea în brațele unei frumoase brunete, însă chimia celor doi nu a durat foarte mult. Cei doi au fost observați prima dată în club, în compania unor prieteni apropiați, observându-se o apropriere între cei doi. 

„E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer vrea să arate tuturor ce se întâmplă în noua ei relație

„Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere  a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin.  Așadar...prea mult!", a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-ar fi despărțit, la nici măcar o lună de relație: „Eu am încercat să mă retrag”