Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer! Bruneta s-a afișat cu el oficial! Câți ani are și cu ce se ocupă

Author: Oana Picerea
Actualizat: 07 feb 2024, 01:35

Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer!

Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer are un nou iubit, pe nume Robert. La scurt timp după divorțul de Dinu Maxer, focoasa brunetă iubește din nou nu se teme să arate asta întregii lumi.

Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr și a arătat lumii că este fericită. La puțin timp după anunțarea divorțului de Dinu Maxer, bruneta pare ma fericită ca niciodată.

Cine este iubitul Deei Maxer

Robert îl cheamă pe iubitul Deei Maxer. Deși au o relație de putin timp, ce doi nu se feresc de ochii lumii si s-au postat impreuna pe o retea de socializare.

Tanarul pare de varstă cu Deea Maxer și este pasionat pe motociclete. Robert este specialist de vânzări și achiziții auto. Acestuia îi plac mașinile de lux și motocicletele cu mulți cai putere. 

Citește și: Ce nume va purta Deea Maxer după divorț? Va păstra sau nu numele lui Dinu Maxer. Ce decizie a luat artista

Iată fotografia postată de Deea Maxer alături de noul ei iubit, Robert:

Bruneta a postat fotografia pe Instagram, alături de câteva emoji-uri și o melodie plină de înteles: ''Nimic nu e intamplator'' este titlul melodiei prin care Deea ne transmite faptul ca divortul de Dinu a dus la un lucru bun si ca este mai fericita ca niciodata. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ada a spus care este, de fapt, motivul despărțirii de Dinu Maxer: "Am fost acuzată că i-am fost amantă"

De-a lungul săptămânilor, aceasta a mai împărtășit cu fanii diferite poze cu buchete de flori sau umbre, în care se poate observa un bărbat, însă nu a dat alte detalii:  „Afară plouă... cu iubire și lalele/  În suflet ești tu, liniște și mângâiere”/ ”  Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire.  Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de

la cine le-am primit”, spunea recent Deea Maxer

Dinu Maxer s-a despartit de iubita lui

Dinu Maxer si-a cautat si el fericirea în brațele unei frumoase brunete, însă chimia celor doi nu a durat foarte mult, povestea lor luand sfarsit destul de rapid:

„Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite.

Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere  a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți.

Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar...prea mult!", a declarat Dinu Maxer.

Citește și: Deea Maxer, fotografiată in brațele unui bărbat misterios: “Atât de multă dorință”