Primele imagini cu sicriul actriței Draga Olteanu Matei! Unde pot depune oamenii un ultim omagiu

,
Draga Olteanu Matei
Vestea că Draga Olteanu Matei s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Actrița va fi înmormântată la Piatra Neamț, iar sicriul a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamț!

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marți spre miercuri. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași au anunțat că, în ciuda eforturilor depuse, actrița a decedat.


In articol:

Draga Olteanu Matei a murit fulgerător la vârsta de 87 de ani, în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței fiind depus la Cinematograful Dacia „Mon Amour” din Piatra Neamț. Fanii și apropiații pot depune un ultim omagiu până la finalul acestei săptămâni.

Sicriul actriței Draga Olteanu Matei

Sicriul cu trupul neînsuflețit al îndrăgitei actrițe Draga Olteanu Matei a fost depus ieri pe scena cinematografului “Mon Amour” din Piatra Neamț.

Numeroși prieteni, dar și admiratori, au venit să-și ia rămas bun. Sicriul va rămâne acolo vineri și sâmbătă, iar duminică, Draga Olteanu Matei va fi înmormântată cu onoruri militare.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Dragăi Olteanu Matei a fost urcat ieri de militari pe scenă, acolo unde actriței îi plăcea cel mai mult. Atmosfera a fost apăsătoare şi toată procesiunea s-a desfăşurat într-o linişte deplină, în contrast cu ropotele de aplauze care au însoțit-o pe actriță decenii la rând.

sicriul actriței Draga Olteanu Matei
Imagini dureroase cu sicriul actriței Draga Olteanu Matei.

Când va fi înmormântată Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei va fi condusă pe ultimul drum cu onoruri militare în cursul zilei de duminică. Regretata actriță va fi înmormântată în cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamț, acolo unde este îngropat și soțul ei, medicul Ion Matei, care a murit în 2014.

Slujba religioasă în memoria actriței de comedie se va desfășura la Biserica Sfântul Ioan Domnesc în jurul prânzului, dar nu înainte ca cortegiul funerar să ajungă la Platoul Curtea Domnească.

Așadar, între orele 9:30 – 10:00 sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței va pleca de la Cinema Dacia și va avea o scurtă oprire în fața Teatrului Tineretului. Persoanele care doresc să-și ia rămas-bun de la renumita actriță, care a avut o carieră de 55 de ani pe scena teatrului, vor putea depuneri coroane de flori și lumânări și în ultima zi.

Înhumarea va avea loc la ora 15:30, numărul maxim de persoane la cimitir fiind de 100. Același număr de participanți este valabil și pe Platoul Curtea Domnească, decizia fiind luată în contextul pandemiei de coronavirus.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fuego, mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: "Nu i-ar fi plăcut să plângem"

Naufragiu: cel puțin 43 de morți, 10 persoane dispărute

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Ce este hemoragia digestivă, boala care i-a curmat viața îndrăgitei Draga Olteanu Matei? La ce simptome trebuie să fii atent

Draga Olteanu Matei, ultimele imagini în viață! Cât de mult o transformase boala

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies