Fuego, mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: "Nu i-ar fi plăcut să plângem"

,
Fuego
Printre miile de persoane care îi regretă dispariția celebrei actrițe se numără și cântărețul Fuego care pe pagina sa de socializare a transmis un mesaj emoționant.

Fuego a scris un mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei și a publicat o piesă care-ți dă fiori.


In articol:

Actrița Draga Olteanu Matei s-a stins din viață noaptea trecută la vârsta de 87 de ani. Actrița se afla internată pe secția ATI, după ce vineri seara a suferit o hemoragie digestivă.

Fuego, mesaj după moartea actriței Draga Olteanu Matei

Cântărețul Fuego este îndurerat după moartea celebrei actriței Draga Olteanu Matei. Artistul a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare.

”Nu i-ar fi plăcut să plângem pentru ea, ci să râdem și să ne-aducem aminte de ea așa cum era, cu dragoste de viață. Draga Olteanu Matei a plecat azi către gașca aceea formidabilă de actori români care ne privesc de undeva și care-au definit teatrul românesc. Acum vreo 22 de ani am întâlnit-o prima oară, când ea și Rodica Popescu Bitănescu mi-au oferit o șansă. De atunci m-a urmărit și mereu a venit cu sfaturi utile, cu gânduri care m-au ajutat și mi-au dat încredere în mine, mai ales că era un aspru critic al calității, definindu-și viața prin profesionalism, demnitate și putere de a spune, prin simboluri, lumi ale teatrului și filmului!

De la doamna Draga știu că nu vorbele alambicate și pline de laude ne descriu. Nu era mare admiratoare a laudelor, iar destinul ei artistic a fost mai ceva ca o carte deschisă a teatrului, un soi de obiect de studiu pentru cei care aleg să facă această meserie. A jucat și dramă, a definit comedia, a scris scenarii impresionante, a regizat, a format tineri și a insuflat celor din jur corectitudinea sa față de limbă, de neam, de valori. Naturalețea i-a fost armă și sinceritatea felului său a plasat-o în rândul clasicilor.

Face parte din tezaurul nostru, fiind una dintre cele mai mari și mai semnificative actrițe ale românilor, cu sute de roluri în teatru, film și televiziune, intrând perfect, mereu, în pielea personajelor ei, descriind valori umane. Rațiunea sa de a exista, disciplina și puterea de a alege între ce-i corect și ce nu, i-au adus, în ani, iubirea publicului român, care nu o va uita niciodată. Rămas bun, doamna Draga Olteanu Matei! Mi-ați fost tare dragă!”, a scris Fuego pe Facebook.

Draga Olteanu Matei si Fuego
Fuego, sau Paul Surugiu pe numele adevărat, a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare și a publicat o piesă care-ți face pielea de găină.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când și unde va fi înmormântată actrița Draga Olteanu Matei

Traian Băsescu: În România oamenii merg la biserică să se roage. Trebuie să protejăm acest lucru. În Occident bisericile sunt goale, moscheile sunt pline

Horoscop, 30 noiembrie: Berbecii sunt gata să renunțe la secrete, iar Gemenii sunt susținuți de Neptun în descoperirea dragostei. Vezi ce spun astrele și despre tine

Ce este hemoragia digestivă, boala care i-a curmat viața îndrăgitei Draga Olteanu Matei? La ce simptome trebuie să fii atent

Draga Olteanu Matei, ultimele imagini în viață! Cât de mult o transformase boala


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies