Primele imagini cu Gicuţă din Apărători când îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc

Autor: Alina Petre

Primele imagini cu Gicuţă din Apărători când îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc

Sursa: Captură video

Momentul în care cântărețul de manele Gicuţă din Apărători îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Imaginile cu cântărețul de manele Gicuţă din Apărători când îşi bagă iubita în portbagaj au ajuns în spațiul public și au devenit virale pe internet.

Citește și: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc

Primele imagini cu Gicuţă din Apărători cum îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc

În spațiul public au apărut și primele imagini din timpul scandalului care s-a finalizat cu închiderea femeii în portbagaj în timp ce mașina ardea. 

O cameră de supraveghere din faţa unui hotel din sectorul 3  al Capitalei i-a surprins pe cei doi iubiţi împreună, înainte ca manelistul Gicuţă din Apărători să-şi încerce să-și ucidă iubita.

În imagini pe observă cum tânăra coboară de la volan speriată și aleargă, în încearcarea de a fugi cât mai departe de cântăreţ.

Bărbatul încearcă să o prindă din urmă și să pună mâna pe ea. Cei doi gesticulează nervos şi par să aibă o discuţie aprinsă, în mijlocul străzii.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Manelistul forţează să intre în maşină și se aşează în genunchi pentru câteva secunde, apoi o împinge de pe scaunul şoferului pe locul din dreapta și se urcă el la volan şi pleacă cu viteză.

După câțiva metri, Gicuţă din Apărători opreşte şi o bagă pe femei în portbajaj, apoi oprește pe un câmp din zona cartierului Sălăjan și dă foc mașinii.

Din fericire, tânăra a reușit să sune la numărul de urgență 112 și oamenii legii au găsit-o la timp.

Între timp, Gicuţă din Apărători a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cum a fost salvată femeia din portbagajului mașinii în flăcări

"În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziției telefonului de pe care a sunat.

Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, pe baza informațiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de către dispeceratul Poliției. Astfel, echipajele de intervenție au putut identifica zona și au reușit să ajungă în timp util la victimă”, a explicat Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Citește și: „Mi-e frică să nu vină! A dat foc la mașină!”. Strigătul de ajutor al femeii închise în portbagaj de „Gicuță din Apărători” din cauza unei datorii

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!