Primele imagini cu Gicuţă din Apărători când îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc

Author: Alina Petre

Primele imagini cu Gicuţă din Apărători când îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc

Sursa: Captură video

Momentul în care cântărețul de manele Gicuţă din Apărători îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Imaginile cu cântărețul de manele Gicuţă din Apărători când îşi bagă iubita în portbagaj au ajuns în spațiul public și au devenit virale pe internet.

Citește și: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc

Primele imagini cu Gicuţă din Apărători cum îşi bagă iubita în portbagaj ca să îi dea foc

În spațiul public au apărut și primele imagini din timpul scandalului care s-a finalizat cu închiderea femeii în portbagaj în timp ce mașina ardea. 

O cameră de supraveghere din faţa unui hotel din sectorul 3  al Capitalei i-a surprins pe cei doi iubiţi împreună, înainte ca manelistul Gicuţă din Apărători să-şi încerce să-și ucidă iubita.

În imagini pe observă cum tânăra coboară de la volan speriată și aleargă, în încearcarea de a fugi cât mai departe de cântăreţ.

Bărbatul încearcă să o prindă din urmă și să pună mâna pe ea. Cei doi gesticulează nervos şi par să aibă o discuţie aprinsă, în mijlocul străzii.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Manelistul forţează să intre în maşină și se aşează în genunchi pentru câteva secunde, apoi o împinge de pe scaunul şoferului pe locul din dreapta și se urcă el la volan şi pleacă cu viteză.

După câțiva metri, Gicuţă din Apărători opreşte şi o bagă pe femei în portbajaj, apoi oprește pe un câmp din zona cartierului Sălăjan și dă foc mașinii.

Din fericire, tânăra a reușit să sune la numărul de urgență 112 și oamenii legii au găsit-o la timp.

Între timp, Gicuţă din Apărători a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cum a fost salvată femeia din portbagajului mașinii în flăcări

"În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziției telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, pe baza informațiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de către dispeceratul Poliției.

Astfel, echipajele de intervenție au putut identifica zona și au reușit să ajungă în timp util la victimă”, a explicat Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Citește și: „Mi-e frică să nu vină! A dat foc la mașină!”. Strigătul de ajutor al femeii închise în portbagaj de „Gicuță din Apărători” din cauza unei datorii