Cine este manelistul care şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

Author: Alina Petre
Actualizat: 06 nov 2023, 04:35

Gicuţă din Apărători, un cunoscut manelist

Sursa: observatornews.ro

Un cunoscut manelist este bărbatul suspectat că şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc.

Un incident șocant a avut loc luni dimineața în București, când o femeie a fost răpită de iubitul ei care a băgat-o cu forţa în portbagajul maşinii şi a încercat să îi dă foc.

Citește și: Cine este femeia din București care a fost încuiată de iubit în portbagajul unei maşini în flăcări

Cine este manelistul care şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

Gicuţă din Apărători, un cunoscut manelist, este bărbatul suspectat că şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc, potrivit observatornews.ro.

Gicuță a avut o ceartă cu iubita lui, Ionela, din cauza unei datorii de 1500 de lei. Manelistul a forțat-o pe tânără să intre în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a incendiat mașina. 

Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a reușit să ofere detalii relevante despre situația în care se afla.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, au mai transmis autoritățile.

STS a anunțat că în acest caz a fost folosită tehnologia de geolocalizare HTML5, aceasta fiind o soluţie de localizare dezvoltată de STS în anul 2018, disponibilă pentru smartphone-urile care au activate conexiunea la Internet şi GPS-ul, fără să fie nevoie de instalarea unui soft sau a unei aplicaţii.

"În situaţia în care sunaţi la numărul de urgenţă 112 şi nu cunoaşteţi adresa sau un punct de reper identificabil pentru determinarea adresei/poziţiei unde vă aflaţi şi unde este nevoie de ajutor, în cazul în care deţineţi un smartphone cu serviciile de date active,

operatorul STS din cadrul Serviciului de urgenţă 112 vă poate transmite un SMS cu un link pe care trebuie să îl accesaţi pentru obţinerea poziţiei telefonului mobil şi transmiterea acesteia către sistemul informatic al Serviciului de urgenţă 112.

În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situaţie conflictuală şi a alertat imediat Poliţia. Deşi era foarte speriată, persoana a reuşit totuşi să ofere detalii relevante despre situaţia în care se afla.

În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziţiei telefonului de pe care a sunat. Deoarece maşina în care era sechestrată se afla în mişcare, pe baza informaţiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepţionate şi de către dispeceratul Poliţiei.
Astfel, echipajele de intervenţie au putut identifica zona şi au reuşit să ajungă în timp util la victimă"
, a explicat STS.

Citește și: Un bărbat din București, aflat sub influența substanțelor interzise, și-a băgat iubita în portbagaj și i-a dat foc. Cearta a pornit de la o datorie