Primele declarații ale mamei fetei de 12 ani, găsită în stare de degradare, într-un apartament din București. Femeia și iubitul ei, principalii suspecți

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iun 2023, 10:24

Ieri, 6 iunie, mama fetei a fost reținută în Spania și supusă unui interogatoriu

Sursa: antena3.ro

Cadavrul unei copile de 12 ani, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost găsit, în urmă cu doar câteva zile, în lada unui pat, dintr-un apartament din București, iar mama copilei a făcut primele declarații, tocmai din Spania.

Un cadavru aflat în stare avansată de putrefacție, care aparține unei copile de 12 ani, a fost găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, iar mama fetei, care fusese și ea dată dispărută,

a făcut primele declarații.

Primele declarații ale mamei fetei găsite moartă, într-un apartament din București

Tatăl fetei, fostul soț al femeii, le-a dat pe ambele dispărute la începutul lunii mai. În urmă cu doar câteva zile, un cadavru a fost găsit, într-un apartament din București, chiar de către proprietarul locuinței.

În urma testelor ADN, s-a constatat că trupul neînsuflețit aparține unei copile de 12 ani.

Ieri, 6 iunie, mama fetei a fost reținută în Spania și supusă unui interogatoriu. Copila era băgată într-un sac de plastic și ascunsă în lada unui pat, dar mirosul nu a mai putut fi ascuns.

Iubitul femeii, principalul suspect încă de când cadavrul a fost descoperit, încă este căutat de poliție. Conform Digi24, mama copilei le-a spus anchetatorilor că nu se afla acasă în momentul în care fiica ei a fost ucisă.

Citește și: „Parcă ești sechestrată”. Trupul degradat, găsit într-un apartament din București, ar putea fi al fiicei femeii dispărute. Nimeni nu mai știe nimic de ele de aproximativ două luni

Mai mult decât atât, aceasta a mai precizat că a plecat de acasă pentru puțin timp și că nu și-a mai găsit fata acolo, atunci când s-a întors. Iubitul ei este cel care i-ar fi spus femeii că, de fapt, copila a plecat la tatăl ei, cel care are și custodia acesteia.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

După puțin timp, mama fetei și iubitul ei au plecat în Spania, dar nimeni nu știe unde se află bărbatul în aceste momente.

Femeia și iubitul ei închiriaseră apartamentul din București

Cei doi locuiau cu chirie, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, dinainte de Paște.

Aceștia și fiica femeii au petrecut sărbătorile împreună, după care, rudele tatălui biologic al fetiței au vorbit cu ea, cerându-i să aducă fata acasă peste câteva zile.

Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor

Pe data de 21 aprilie, copila ar fi trebuit să ajungă înapoi acasă, dar nu doar că nu a mai ajuns, dar nici mama ei nu a mai putut fi contactată. Pe data de 3 mai, bărbatul a anunțat dispariția, precizând că nu știe locul în care fosta lui soție trăiește.

Citește și: „De aproximativ o săptămână mirosea”. Femeie găsită fără viață, în lada unui pat, într-un apartament din București, în stare avansată de degradare

Rudele fetei au aflat din presă că un cadavru a fost găsit, într-un apartament din Sectorul 4 și, imediat, s-au gândit că este al fetei care fusese dată dispărută de o lună. Au alertat poliția, spunând ipoteza lor, iar identitatea fetei s-a confirmat.  

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.