Povestea dramatică a unui copil de 13 ani din Dâmbovița. Adolescentul a fost bătut și dat afară din casă noaptea de concubinul mamei

Author: Lavinia Medrea

Adolescentul a fost bătut și dat afară din casă noaptea de concubinul mamei

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Decindeni, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut de poliție după ce și-a bătut fiul de 13 ani și l-a dat afară din casă noaptea.

Polițiștii IPJ Dâmbovița au fost alarmați, vineri, de o femeie, cu privire la faptul că fostul ei partener, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, și-a amenințat și agresat fizic fiul.

Copil de 13 ani, bătut și dat afară din casă 

Conform primelor investigații, în perioada decembrie 2022- iunie 2023, un bărbat care are probleme cu alcoolul și-a agresat de mai multe ori copilul în vârstă de 13 ani și l-a amenințat grav. Noaptea, l-a dat inclusiv afară din casă, în curtea imobilului.

Sâmbătă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru a se dispune măsuri preventive.

Citește și: „De aici vie nu mai ieși!”. O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul. De la ce a pornit totul

În acest caz, poliția continuă investigațiile sub coordonarea procurorului de caz pentru infracțiunile de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Un copil riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi 

Un adolescent și-a cumpărat arma de pe internet și era sigur că nu poate răni pe nimeni, fiind o armă neletală. Din cauza lipsei de experiență, adolescentului i-a alunecat degetul pe trăgaci, iar bila de cauciuc s-a înfipt în ochiul drept al copilului. 

Copilul de 11 ani și sora lui se plimbau într-un parc din Suceava în momentul în care s-au întâlnit cu tânărul de 17 ani.

Adolescentul a vrut să se laude în fața prietenilor cu achiziția făcută.

Substanțele interzise, unul dintre factorii care au dus la oribila crimă din Mangalia? „Au un efect devastator asupra creierului”

Citește și: „Ah, te doare? Te doare?”. O femeie a fost atacată cu toporul de propriul șef, deoarece a vrut să demisioneze. Bărbatul din Mehedinți a băgat-o în comă

„A tras în colegul fetei de liceu şi-n fată şi i-au spus să termine, să nu mai tragă cu el, că doare.

El a tras a treia oară în sus şi următoarea tură a zis că nu mai are bile... A tras spre băieţelul meu. Şi i-a venit exact în ochi”, a declarat mama copilului de 11 ani.

Speriat de fapta lui, adolescentul a sunat la 112. „I-a tras în ochi, aici. Un alt copil a tras cu o armă din asta într-un alt copil”, a declarat un martor. „M-am dus acolo, era poliţia, salvarea. Din apartament s-au auzit împuşcături”, spune alt martor.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!