„De aici vie nu mai ieși!”. O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul. De la ce a pornit totul

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 iun 2023, 13:10

O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul

Sursa: PixaBay

O femeie de 38 de ani din comuna Șimian, Mehedinți, a fost bătută groaznic de șeful ei. Victima a fost lovită de mai multe ori cu coada unui topor, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Într-un magazin din comuna Șimian, o femeie care era angajată de mai bine doi ani a decis să-și dea demisia după ce s-a săturat de cum se comportă șeful ei cu ea. Pentru că a îndrăznit doar să facă acest lucru, bărbatul a bătut-o cu bestialitate cu coada unui topor, reproșându-o că ar fi furat un pachet de cafea din magazin.

O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul

„I-am scris șefului meu marți că nu mai vreau să mai desfășor activitatea în unitatea dânsului și dânsul mi-a spus să vin să îmi dau demisia, să scriu cu mâna mea demisia și să iau restul de bani. M-am dus la dânsul, am urcat pe scări, când am urcat pe scări M. V. s-a ridicat de pe scaun și a ieșit afară și a închis ușa în urma sa.

Am intrat în biroul dânsului și a închis ușa cu cheia, l-a sunat pe D. S. să-i aducă o coadă de topor.

Citește și: „Ah, te doare? Te doare?”. O femeie a fost atacată cu toporul de propriul șef, deoarece a vrut să demisioneze. Bărbatul din Mehedinți a băgat-o în comă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Închizându-mă acolo a început să mă bată într-una, până am făcut hemoragie. Am pus mâinile în dreptul capului, că de asta am mâinile rupte, dacă nu puneam mâinile în dreptul capului mă omora pe loc. Zicea întruna, de aici vie nu mai ieși, curvo! Și după ce s-a săturat de bătaie cât a putut el să dea, că era lac de apă, m-a scos afară pe ușă și mi-a mai dat încă două cozi de topor pe spate”, a mărturisit femeia.

Agresorul a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge

După ce a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge, femeia și-a adunat ultimele puteri și a urcat la volan, conducând spre casă. Din cauza rănilor grave suferite, victima s-a prăbușit la pământ chiar la intrarea în casă. Soțul femeii a fost cel care a găsit-o inconștientă.

Citește și: „A nenorocit-o cu toporul”. Un bărbat din Mehedinți și-a sechestrat angajata într-un birou, unde a agresat-o fizic

„Și nici nu știu cum am ajuns la mașină, mi-a venit rău, am ajuns cu tensiune 7 cu 4, nu știu, mi-a dat Dumnezeu putere și am putut să conduc până acasă, el crezând că poate dau mașinile peste mine să fac accident, ca să scape. N-am mai știut nimic de mine, m-am pus acolo pe scaunul lui, m-am făcut grămadă și el dădea întruna în mine. Nici nu știu cum am ajuns la mașină, nu mai știam de mine, eram inconștientă.

Am mers numai cu viteza 1”, a declarat victima.

În caz, poliția a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!