Prima reactie publica a sotului Andreei Tonciu! Ce a spus Daniel Niculescu dupa ce Andreea a fost eliminata in Marea Finala

,
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a iesit pe locul trei in Marea Finala

Andreea Tonciu a fost pe podiumul Finalei "Bravo, ai stil! Celebrities", insa pe locul trei.


In articol:

Desi si-a dorit enorm sa castige competitia "Bravo, ai stil! Celebrities", Andreea Tonciu   a reusit sa se claseze pe locul trei.

Concurenta vizibil emotionata, a stiut foarte bine sa isi gestioneze infrangerea, mai mult, le-a multumit juratilor si celor care au votat-o fara niciun fel de ranchiuna.

Andreea Tonciu s-a clasat pe locul trei in Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Theo Rose, prima declaratie la adresa Alexandrei Ungureanu dupa ce aceasta a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities": "Lupta a fost..."

 

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a iesit pe locul trei in Marea Finala

Toata familia Andreei a sustinut-o pana in ultimul moment si chiar daca a fost pe locul trei, sotul ei, Daniel Niculescu a fost alaturi de ea, la fel si fetita ei, Rebecca. Daniel i-a si scris un mesaj extrem de frumos, spunandu-i ca atat pentru el cat si pentru Rebecca, ea este castigatoarea competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities": "Pentru mine tu esti castigatoarea. Fara sa ai avantaje si fara sa fii cantareata, ai ajuns in top. Te iubim, mami!" a fost mesajul lui Daniel, evident cu o fina ironie la adresa  faptului ca cea care a castigat, Alexandra Ungureanu, a ajuns pe prima pozitie si datorita faptului ca e cantareata.

Alexandra Ungureanu a castigat competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Theo Rose, prima declaratie la adresa Alexandrei Ungureanu dupa ce aceasta a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities": "Lupta a fost..."

Telespectatorii au decis ca Alexandra Ungureanu   să fie Cea mai stilată celebritate din România, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000

de lei și a titlului pentru care a luptat întreaga competiție stilistică.

Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorita publicului, aceasta fiind urmată îndeaproape  în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

Tensiune maximă: Alexandra Ungureanu si Theo Rose s-au aflat, la un moment dat, la egalitate de voturi, pe tabela de marcaj

În prima etapă eliminatorie, Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Siscanu s-au aflat la duel, cea din urmă concurentă a fost prima celebritate eliminată, cu un procentaj de doar 0,8%.

Oana Radu a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 1,4%. Caruselul emoțiilor le-a purtat, în continuare, pe cele patru celebrități rămase în lupta pentru marele premiu – Andreea Tonciu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu și Theo Rose.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Silvia Popescu, prima reactie dupa ce Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Decizie: Primăriile primesc împrumuturi de la Guvern

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Alexandra Ungureanu, noi dezvaluiri dupa Marea Finala: "Mi-a picat fata, am imbatranit 200 de ani!"

Alexandra Ungureanu, prima declaratie dupa ce a castigat Marele Premiu "Bravo, ai stil! Celebrities!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies