Previziunile lui Carmen Harra despre anul 2023: „Un an care calmează lucrurile și aduce echilibrul în lume”. Ce se va întâmpla în următoarele 12 luni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 ian 2023, 20:28

Carmen Harra declară că problemele economice vor continua și în anul 2023, deoarece inflația nu se va opri

Sursa: Instagram

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2023. Conform spuselor acesteia, noul an va aduce unele lucruri bune, care vor reuși să mai calmeze și să mai echilibreze din haosul care a luat naștere în anul 2022.

Carmen Harra susține că, în mare parte, anul 2023 va fi mai bun decât cel care tocmai a trecut, dar și că vor avea loc schimbări importante.

În România, vor avea loc noi mișcări la conducerea țării.

Previziunile lui Carmen Harra pentru anul 2023

Carmen Harra susține că anul 2023 aduce multe schimbări importante, deoarece anul este unul „inteligent”, iar cifra șapte, care are legături puternice cu Divinitatea, este suma cifrelor care îl alcătuiesc.

Clarvăzătoarea susține că o monedă unica internațională va intra în vigoare și lucrurile vor merge într-o direcție complet diferită.

De asemenea, potrivit previziunilor ei, lucrurile par să se calmeze, iar echilibrul va reveni în lume.

Mai mult decât atât, conceptele greșite urmează să fie restructurate, iar deciziile care vor fi luate vor fi unele complet diferite.

Cu mici excepții, la finalul anului 2023, se pare că vom putea răsufla ușurați, deoarece lucrurile se vor îndrepta și ne vom putea bucura de rezolvarea unor probleme care ne preocupă.

Citește și: Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila din America i-a fost spartă și incendiată: "Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma"

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

„2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu.

Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie.

Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite.

Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție.

Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Primul mesaj transmis de Deea Maxer, după ce Carmen Harra a spus că are un iubit încă de anul trecut, deși era căsătorită cu Dinu Maxer: „Să demonstrezi unora că nu au dreptate”

Provocarea anului 2023: criza economică

Nu putea să fie totul roz, așa că terapeutul Carmen Harra declară că problemele economice vor continua și în anul 2023, deoarece inflația nu se va opri.

Citește și: Ce cadou primește Camilla după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Valorează milioane de lire sterline

Mai mult decât atât, în centrul atenției în acest an vor fi: Vladimir Putin, Regele Charles al III-lea și Papa de la Roma. „Din multe puncte de vedere, este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a precizat Carmen Harra.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!