Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022: Vești bune pentru șoferi! Ce se întâmplă cu prețul carburanților la final de săptămână

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 oct 2022, 12:29

Preț carburanți vineri 7 octombrie 2022

Sursa: Pixabay

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină vineri,

7 octombrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești vineri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină joi, 6 octombrie 2022: Cele mai bune prețuri la carburanți! Unde găsești joi GPL la 3.99 lei

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022 

Preț benzină- motorină vineri, 7 octombrie 2022.  Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate vineri și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022

Prețurile la carburanți pentru vineri, 7 octombrie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 6.19 lei și se găsește la acest preț la stația Socar din Pitești, județul Argeș.

În ceea ce privește preț motorină vineri, 7 octombrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.69 de lei și o găsiți la acest preț la stația Socar din localitatea Alesd, județul Bihor.

Cel mai bun preț la GPL vineri, 7 octombrie 2022 este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Mol și Petrom din București. 

Citeste si: PROGRAM Salonul Auto București & Accesorii 2022. Show-uri de Drift, curse și mașini de colecție, unele dintre atracțiile evenimentului

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.52 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.91 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București vineri, 7 octombrie 2022 este de 6.52 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil  din Sectorul 1.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București vineri, 7 octombrie 2022 este de 7.91 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București vineri, 7 octombrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Mol și Petrom. 

Citeste si: Vești bune pentru șoferi! Compensarea de 50 de bani a prețului la carburant a fost prelungită de Guvern. Este valabilă până la finalul anului

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.94

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.53

Cel mai mic preț motorină: 7.94

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.94

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină vineri, 7 octombrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.91

Cel mai pic preț GPL: 4.01 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 29 iunie 2022 consultați peco-online.ro .

Preț benzină și motorină 29 noiembrie 2022. La ce preț a ajuns marți litrul de benzină sau de motorină

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies