Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022: Prețuri mai mici la carburanți! Cu cât se vinde azi litrul de benzină și de motorină în România

,
preț benzină-motorină vineri 29 iulie 2022

Preț benzină-motorină vineri 29 iulie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești vineri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022.

Prețurile la carburanți au fost actualizate vineri și se observă menținerea scăderii prețurilor la carburanți. Litrul de benzină se menține și astăzi sub pragul de 8 lei la majoritatea stațiilor peco din țară, iar litrul de motorină are un preț mai mic față de zilele anterioare.

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești vineri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Ministerul Finanțelor anunță creșterea accizelor pentru țigarete, alcool și băuturi alcoolice de la 1 AUGUST. Ce alte măsuri mai cuprinde proiectul de modificare a Codului Fiscal

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022 

preț benzină-motorină vineri 29 iulie 2022

Preț benzină-motorină vineri 29 iulie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Preț benzină- motorină vineri, 29 iulie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro,

iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate vineri și se observă menținerea scăderii prețurilor la carburanți. Litrul de benzină se menține și astăzi sub pragul de 8 lei la majoritatea stațiilor peco din țară, iar litrul de motorină are un preț mai mic față de zilele anterioare

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022

Prețurile la carburanți pentru vineri, 29 iulie au fost afișate și se observă astăzi menținerea scăderii prețurilor la carburanți.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 7.78 lei și se găsește la acest preț la stația Lukoil din Roșiorii de Vede, județul Teleorman. 

În ceea ce privește preț motorină vineri, 29 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.44 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Tărtășești, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL vineri, 29 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină joi, 28 iulie 2022. Stațiile peco unde găsești astăzi cel mai mic preț la benzină și motorină din România

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022 - București 

Cel mai mic preț benzină: 7.78 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.46 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 29 iunie 2022 este de 8.56 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 29 iunie 2022 este de 9.16 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București marți, 28 iunie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.82

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.79

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.82

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 29 iunie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.80

Cel mai mic preț motorină: 8.46

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină vineri, 29 iulie 2022 consultați   peco-online.ro 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ajutoare de încălzire! Până când se mai pot depune cererile și ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele

Descoperire uriașă: Un meteorit conține două minerale nemaivăzute până acum pe Pământ

Ajutoare de încălzire! Până când se mai pot depune cererile și ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele

Copiii pot primi bani din partea statului, atunci când împlinesc 18 ani. Ce condiții trebuie să respecte părinții

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies