Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

,
Ieftinire carburanți 1 iulie 2022

Ieftinire carburanți 1 iulie 2022

[Sursa foto: pixabay]

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară. Află unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL! 


In articol:

Preț benzină și motorină vineri,  1

iulie 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate vineri, iar șoferii vor avea partea de o surpriză plăcută astăzi la pompă. Așa cum a anunțat Guvernul, prețul carburanților a fost compensat cu 50 de bani începând de la 1 iulie. 

Descoperă, în lista de mai jos, cel mai ieftin preț la benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. 

Citeste si: Preț benzină și motorină joi, 30 iunie 2022: Vești bune pentru șoferi! Preț motorină sub 9 lei/litru la anumite stații peco din țară

pret benzina motorina vineri 1 iulie 2022

Preț benzină-motorină vineri 1 iulie 2022

[Sursa foto: pixabay]

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022

Preț benzină- motorină vineri, 1 iulie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Față de ziua precedentă, aât prețurile la benzină cât și prețurile la motorină au suferit vineri o scădere, iar acest lucru se datorează compensării de 50 de bani/litru care se aplică direct la pompă, măsură adoptată de Guvern.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022

Prețurile la carburanți pentru vineri, 1 iulie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o scădere cu 50 de bani  a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară, scădere care se datorează masurii compensării de 50 de bani/litru care se aplică direct la pompă, măsură adoptată de Guvern pentru următoarele 3 luni. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 8.07 lei și se găsește la acest preț la stația peco Lukoil din orașul Roșiorii de Vede, Teleorman. 

În ceea ce privește preț motorină vineri, 1 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.65 de lei și o găsiți la acest preț la stația Lukoil din localitatea Tărtășești, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL vineri, 1 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: S-a aprobat reducerea de 50 de bani a carburanților! Când intră în vigoare măsura și când vor scădea prețurile benzinei și motorinei

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 8.08 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.66 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București vineri, 1 iulie 2022 este de 8.08 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 1. 

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 29 iunie 2022 este de 8.66 lei și se vinde la acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București marți, 28 iunie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 8.17

Cel mai mic preț motorină: 8.75

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 8.15

Cel mai mic preț motorină: 8.75

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 8.17

Cel mai mic preț motorină: 8.73

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 8.19

Cel mai mic preț motorină: 8.72

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022 consultați peco-online.ro 

Citeste si: Nicolae Ciucă, anunț nou despre prețul carburanților. Când se aplică reducerea de 50 de bani

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

LIVE UPDATE Ziua 220 de război în Ucraina. Șeful centralei Zaporojie ar fi fost răpit de ruși, susține directorul Energoatom

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Băiatul de 13 ani, din Galați, dat dispărut a fost găsit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies