Preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022. Vezi unde găsești azi cea mai ieftină benzină și motorină din România

,
pret benzina motorina 5 iulie 2022

Preț benzină motorină 5 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Prețurile la benzină și motorină 5 iulie 2022 au fost afișate. Vezi unde găsești marți cea mai ieftină benzină și motorină din România.

Preț benzină și motorină 5

iulie 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate marți, iar șoferii vor avea partea de o surpriză plăcută astăzi la pompă. Față de ziua precedentă, litrul de benzină și motorină  se vinde marți mai ieftin.

Descoperă, în lista de mai jos, cel mai ieftin preț la benzină și motorină marți, 5 iulie 2022. 

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 4 iulie 2022: Benzină sub 8 lei pe litru la stațiile peco din țară. Săptămâna începe cu prețuri scăzute la benzină și motorină

Preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022 

pret benzina motorina 5 iulie 2022

Cel mai mic pret benzina motorina România

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină marți, 5 iulie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Față de zilele precedente, aât prețurile la benzină cât și prețurile la motorină au suferit astăzi o scădere ușoară. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină marți, 5 iulie 2022

Prețurile la carburanți pentru marți, 5 iulie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de zilele anterioare. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 7.67 lei și se găsește la acest preț în județul Harghita, la stația Rompetrol din Gheorgheni. 

În ceea ce privește preț motorină marți, 5 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.25  de lei și o găsiți la acest preț tot la stația Rompetrol din Gheorgheni, jud Harghita. 

Cel mai bun preț la GPL marți, 5 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 8.06 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.66 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București marți, 5 iulie 2022 este de 8.06 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București marți, 5 iulie 2022 este de 8.66 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București marți, 28 iunie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și marți, 5 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 8.11

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 8.09

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 8.i1

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 8.09

Cel mai mic preț motorină: 8.66

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină marți, 5 iulie 2022 consultați peco-online.ro 

Citeste si: Surse: Care vor fi noile deduceri din Codul Fiscal și cum vor arăta noile grile de impozitare. Anumite taxe pe proprietate vor suferi modificări

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

LIVE UPDATE Ziua 283 de război în Ucraina: Lupte sângeroase se duc în jurul Bahmut. Rachetele rușilor au continuat să cadă asupra orașului Zaporojie

Americanii s-au înșelat grav în privința `operatiunii militare speciale ruse` din Ucraina

LIVE UPDATE Ziua 283 de război în Ucraina: Lupte sângeroase se duc în jurul Bahmut. Rachetele rușilor au continuat să cadă asupra orașului Zaporojie

Legenda lui Moș Nicolae. Care este, în realitate, povestea celui ce ne pune cadouri în ghetuțe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies