Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022: Prețuri mai mici la carburanți. Vezi unde găsești marți cea mai ieftină benzină și motorină

,
pret benzina motorina marti 26 iulie 2022

Preț benzină-motorină marti 26 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022. Prețurile la carburanți au suferit o scădere semnificativă. Află care sunt stațiile peco unde găsești marți cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022.

Prețurile la carburanți au fost actualizate marți și se observă menținerea scăderii prețurilor la carburanți la început de săptămână. Litrul de benzină se menține și astăzi sub pragul de 8 lei la majoritatea stațiilor peco din țară.

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești marți cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 25 iulie 2022: Vești bune pentru șoferi la început de săptămână! Cu cât se vinde azi litrul de benzină și de motorină

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022 

pret benzina motorina marti 26 iulie 2022

Preț benzină-motorină marti 26 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină marți, 26 iulie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate marți și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. Litrul de benzină a scăzut astăzi sub pragul de 8 lei la anumite stații peco din țară. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină marți, 26 iulie 2022 

Prețurile la carburanți pentru marți, 26 iulie au fost afișate și se observă astăzi menținerea scăderii prețurilor la carburanți la început de săptămână.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 7.83 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din București, Sectorul 5.   

În ceea ce privește preț motorină marți, 26 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.49 de lei și o găsiți la acest preț la stația Socar din localitatea Târgu Cărbunești, județul Gorj.

Cel mai bun preț la GPL marți, 26 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022 - București 

Cel mai mic preț benzină: 7.83 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.51 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București marți, 26 iulie 2022 este de 7.83 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București marți, 26 iulie 2022 este de 8.51 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București marți, 26 iulie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.88

Cel mai mic preț motorină: 8.54

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină miercuri, 26 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.86

Cel mai mic preț motorină: 8.54

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.88

Cel mai mic preț motorină: 8.54

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.87

Cel mai mic preț motorină: 8.51

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină marți, 26 iulie 2022 consultați peco-online.ro 

Citeste si: Amenzi mărite pentru șoferii care circulă fără rovinietă. Legea a fost promulgată

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Curs valutar BNR vineri, 2 decembrie. Euro crește, iar dolarul american scade. Ce bancă oferă cel mai bun curs valutar

Amenințată de recesiune, Germania își activează scutul: Furnizorii de energie vor obligați să justifice viitoare majorări de prețuri

Curs valutar BNR vineri, 2 decembrie. Euro crește, iar dolarul american scade. Ce bancă oferă cel mai bun curs valutar

Noi scumpiri la alimente, începând cu luna decembrie. În prag de sărbători, românii vor trebui să scoată și mai mulți bani din buzunar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies