Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022: Motorina, sub pragul de 8 lei! Carburanții s-au ieftinit joi

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 22 sep 2022, 11:22

Preț benzină motorină joi 22 septembrie 2022

Sursa: Pixabay

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină joi,

22 septembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate joi și se observă o ușoară scădere a acestora. Prețul unui litru de motorină a scăzut astăzi sub pragul de 8 lei, pentru prima dată în ultimele luni.

Și prețul la benzină înregistrează joi o scădere ușoară în raport cu zilele anterioare. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești joi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 19 septembrie 2022: Vești bune pentru șoferi! Prețuri mai mici la carburanți, la început de săptămână

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022 

Preț benzină- motorină joi, 22 septembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate joi și se observă o ușoară scădere a acestora. Prețul unui litru de motorină a scăzut astăzi sub pragul de 8 lei, pentru prima dată în ultimele luni. Și prețul la benzină înregistrează joi o scădere ușoară în raport cu zilele anterioare. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru joi, 22 septembrie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor în raport cu zilele anterioare. Prețul pentru un litru de motorină standard a scăzut azi sub pragul de 8 lei la anumite stații peco din țară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde joi cu 6.63 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei. 

În ceea ce privește preț motorină joi, 22 septembrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.97de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din localitatea Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL joi, 22 septembrie 2022 este astăzi de 4.03 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Citeste si: Vești bune pentru șoferi! Compensarea cu 50 de bani a prețului carburanților, valabilă încă trei luni

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.63 lei

Cel mai mic preț motorină: 9.16 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București joi, 22 septembrie 2022 este de 6.63 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București joi, 22 septembrie 2022 este de 7.99 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru GPL din București joi, 22 septembrie 2022 este de 4.03 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.68

Cel mai mic preț motorină: 8.02

Cel mai pic preț GPL: 4.07

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.66

Cel mai mic preț motorină: 8.02

Cel mai pic preț GPL: 4.07

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.68

Cel mai mic preț motorină: 8.02

Cel mai pic preț GPL: 4.07

Preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.70

Cel mai mic preț motorină: 7.99

Cel mai pic preț GPL: 4.05

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină joi, 22 septembrie 2022 consultați   peco-online.ro 

Citeste si: Ce este opțiunea „Women for Women” a aplicației Bolt, prin care șoferițele pot accepta doar curse solicitate de femei și cum funcționează

Preț benzină și motorină 6 decembrie 2022: Scădere considerabilă a prețurilor la carburanți. Cu cât se vinde marți litrul de benzină sau de motorină

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies