Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022: Ieftinirea carburanților în toată țara. Cu cât se vinde azi litrul de benzină și de motorină în România

,
preț benzină-motorină joi 21 iulie 2022

Preț benzină-motorină joi 21 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022. Prețurile la carburanți au suferit o scădere semnificativă. Află care sunt stațiile peco unde găsești joi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022.

Prețurile la carburanți au fost actualizate joi și se observă o scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. Litrul de benzină a scăzut astăzi sub pragul de 8 lei, iar motorina a înregistrat și ea o scădere față de zilele anterioare. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești joi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină miercuri, 20 iulie 2022. Vezi unde găsești azi cel mai mic preț la benzină și motorină din România

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022 

preț benzină-motorină joi 21 iulie 2022

Preț benzină-motorină joi 21 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină joi, 21 iulie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro,

iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate joi și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. Litrul de benzină a scăzut astăzi sub pragul de 8 lei, iar motorina a înregistrat și ea o scădere față de zilele anterioare.  

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină joi,21 iulie 2022 

Prețurile la carburanți pentru joi, 21 iulie au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde joi cu 7.61 lei și se găsește la acest preț  în județul Bihor, la stațiile Rompetrol din orașul Oradea. 

În ceea ce privește preț motorină joi, 21 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.25 de lei și o găsiți la acest preț tot la la stațiile Rompetrol din Oradea. 

Cel mai bun preț la GPL joi, 21 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 7.83 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.51 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București joi, 21 iulie 2022 este de 7.83 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București joi, 21 iulie 2022 este de 8.51 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București joi, 21 iulie  2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.88

Cel mai mic preț motorină: 8.54

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.86

Cel mai mic preț motorină: 8.54

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.88

Cel mai mic preț motorină: 8.54

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină joi, 21 iulie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.90

Cel mai mic preț motorină: 8.51

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină joi, 21 iulie  2022 consultați peco-online.ro 

Citeste si: Ministrul Energiei susține că prețul la pompă urmează să scadă, deoarece prețul barilului a scăzut și el

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Curs valutar BNR vineri, 2 decembrie. Euro crește, iar dolarul american scade. Ce bancă oferă cel mai bun curs valutar

Acuzații grave planează asupra Ungariei - Budapesta ar fi devenit un cuib special al spionajului rusesc

Curs valutar BNR vineri, 2 decembrie. Euro crește, iar dolarul american scade. Ce bancă oferă cel mai bun curs valutar

Noi scumpiri la alimente, începând cu luna decembrie. În prag de sărbători, românii vor trebui să scoată și mai mulți bani din buzunar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies