Presupusul amant al Irinei Tănase îi cerea bani în timp ce era împreună cu Liviu Dragnea! „Strâmbă din nas la orice”

,
Dragnea

Presupusul amant al Irinei Tănase îi cerea bani în timp ce era împreună cu Liviu Dragnea! „Strâmbă din nas la orice”

[Sursa foto: Facebook Irina Tănase]

Au apărut noi detalii despre triunghiul amoros dintre Liviu Dragnea, Irina Tănase și presupusul amant al acesteia, Paul. Niște mesaje dintre Irina și Paul arată cum bărbatul insistă ca iubita politicianului să facă rost de bani de la el.


In articol:

Liviu Dragnea ar fi pus punct relației cu Irina Tănase  după ce ar fi aflat că are un amant. Liviu Dragnea a găsit conversațiile intime dintre iubita lui și Paul, amantul acesteia.

Irina Tănase încerca să facă rost de bani pentru amantul ei: „O să-ți dau cash”

Dragnea

Irina Tănase folosește banii de la Liviu Dragnea pentru a-i alimenta nevoia financiară a presupusului amant, Paul

[Sursa foto: Facebook Liviu Dragnea]

Într-o conversație dintre cei doi, se poate observa cum Paul o întreabă pe Irina dacă a făcut rost de bani, iar ea îi răspunde că trebuie să mai aibă răbdare, fiindcă ceva nu îi convine lui Liviu Dragnea. Totuși, Irina l-a asigurat pe amant că îi va trimite o sumă destul de mare imediat ce îi va băga banii Liviu Dragnea.

Citeste si: Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Paul (presupusul amant): „Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?”

Irina Tănase: „Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii”, este conversația purtată de cei doi amorezi, despre bani. 

Cine este presupusul amant al Irinei Tănase

Liviu Dragnea a preferat să fie discret în legătură cu relația dintre el și Irina, așa că a menționat pe Facebook doar că  „există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”.

Între timp, au apărut în mediul public informații despre amantul Irinei Tănase.

Citeste si: Liviu Dragnea, primele declarații după informațiile despre despărțirea de Irina Tănase "Există schimbări în viața fiecăruia"

Se pare că presupusul amant al Irinei este un bărbat din Galați, pe nume Paul. Cei doi se cunosc de peste 10 ani și au mai avut o relație în trecut, dar nu a durat prea mult.

Paul este și căsătorit, dar acest aspect nu l-a împiedicat să se vadă și cu Irina.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a văzut discuțiile iubitei sale, Irina Tănase cu presupusul amant:"Poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc!"

Ce le-a promis Nicolae Ciucă afaceriștilor sosiți la Palatul Victoria

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Scandalul amantlâcului dintre Irina Tănase și presupusul iubit a fost o înscenare? Cine ar sta în spatele fabricării filmulețului. Al cui este, de fapt, numărul de telefon din...

Ce mesaj i-a dat Liviu Dragnea Irinei Tănase după ce și-a făcut bagajele și a plecat:"A văzut negru în fata ochilor, nimeni nu poate lua legătură cu el"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies