Scandalul amantlâcului dintre Irina Tănase și presupusul iubit a fost o înscenare? Cine ar sta în spatele fabricării filmulețului. Al cui este, de fapt, numărul de telefon din conversațiile celor doi

,
Ce spune Irina Tanase despre inscenarea care i s-a facut

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, vrea sa isi demonstreze nevinovatia

Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea vrea sa demonstreze ca totul a fost o inscenare.


In articol:

Surse din anturajul Irinei Tănase spun că tânără este hotărâtă să demonstreze faptul că filmuletul cu ea și presupusul amant, Paul, est eo înscenare pusa la cale de nimeni altul decât bunul prieten al fostului lider PSD, Codrin Stefanescu care nu vede cu ochi buni relația dintre politician și tânără și că asta ar fi scopul lui de

mai mult timp.

Citeste si: Ce mesaj i-a dat Liviu Dragnea Irinei Tănase după ce și-a făcut bagajele și a plecat:"A văzut negru în fata ochilor, nimeni nu poate lua legătură cu el"

Filmuletul cu Irina Tanase si presupusul amant, o inscenare?

Recent, Codrin Stefanescu a declarat cu privire la acest subiect personal în ce-l privește pe Liviu Dragnea că nu este în măsură să vorbească despre așa ceva, însă știe, cu siguranță, că Irina este o femeie nevinovata și că nu vă renunță atât de ușor la fostul lider PSD.

Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea. Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect.

Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi! Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva. Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit.
Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”,
 
a încheiat Codrin Ștefănescu.

Irina Tanase, parasita de Liviu Dragnea

Cine ar sta in spatele inscenarii amantlacului dintre Irina Tanase si presupusul iubit, Paul

[Sursa foto: Inquam]

Inquam Photos/ Octav Ganea

Însă noi detalii ies la iveala despre așa-zisul amantlac dintre Irina Tănase și presupusul iubit, Paul și anume faptul că numărul de telefon nu este al bărbatului, ci al unui om de afaceri din Marea Britanie.

Singurul lucru cert este existenta acestui bărbat Paul și chiar este un cunoscut al Irinei, însă  numărul de telefon nu corespunde cu cel din ”stenogramele” pentru care Liviu Dragnea a văzut negru în fata ochilor și s-a despărțit imediat de iubita lui.

Citeste si: Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Detalii noi ies la iveala despre cum ar fi putut fi fabricat amantlacul dintre Irina Tanase si respectivul Paul

Astfel, infidelitatea Irinei ar putea fi fabricata pentru că fostul lider PSD să nu mai vrea să aibă de-a face cu tânără. Surse apropiate Irinei spun că aceasta încearcă să își demonstreze cu orice preț nevinovăția. Mai mult, nepotrivirile se țin lanț deoarece dialogul dintre Irina și presupusul amant erau în romana, însă afaceristul al cărui număr de telefon apare în discuție vorbește doar engleza nestiind sub nicio forma romana, potrivit cancan.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dispărut de pe rețelele de socializare după presupusa despărțire de politician: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Americanii, primiți cu 'flori' la Moscova - Doi americani arestaţi pe aeroportul Şeremetievo

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Liviu Dragnea, primele declarații după informațiile despre despărțirea de Irina Tănase "Există schimbări în viața fiecăruia"

Conchita Wurst, schimbare radicală, la 8 ani de când a câștigat Eurovision. Este de nerecunoscut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies