Premieră la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-un MINI-GAME. Ce premii sunt puse în joc

,
Mini-game
Faimosii si Razbonicii vor juca un mini-game in premiera

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în premieră într-un mini-game inedit. Premiile puse în joc sunt incredibile. Cine va câștiga?


In articol:

Concurenții de la Survivor România 2021 au parte de o surpriză incredibilă în această seară. Faimoșii și Războinicii vor juca în premieră un mini-game. Concurenții vor avea parte de premii pe măsură. 

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-un mini-game

După un joc plin de tensiuni și adrenalină, Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-un joc amuzant și plin de surprize.

Concurenții de la Survivor România 2021 vor juca în această seară un mini-game în premieră. Daniel Pavel, a anunțat care vor fi regulile jocului și ce premii vor putea câștiga concurenții. Acest joc este individual, premiile nu vor fi câștigate la nivel de echipă, ci fiecare concurent va câștiga pe cont propriu.

Mini-game
Cine va castica recompensele?

”Hai să vă spun despre ce este vorba, să începem cu explicarea traseului. Este o masă de circa cinci metri pe care sunt poziționate două pucuri de dimensiunea celui de la hochei, dar puțin mai mare, ca și la hochei trebuie să glisați, să-l aruncați dintr-o parte a mesei către cealaltă, unde sunt prevăzute niște căsuțe și sunt figurate acolo trei repere 1, x și 2...O să face două tipuri de extrageri, sunt 18 cartonașe cu numere, o să vreau să veniți fiecare pe la mine ca să faceți această extragere, pentru a determina care este poziția fiecăruia în joc.”,

a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021! Miza serii s-a adjudecat. Ce echipă se va bucura de ieșirea la restaurant

Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a anunțat că va avea loc și o a doua extragere care conține 25 de cartonașe, care la rândul lor conțin recompense. Faimoșii și Războinicii au posibilitatea de a câștiga recompense alimentare.

Mini-game-ul are scopul de-ai relaxa pe concurenți după jocurile grele pe care le parcurg de-a lungul competiției, însă ei au posibilitatea de a câștiga și premii, în general ei pot câștiga mâncare. Jocul din această seară este individual, iar fiecare concurent va câștiga alimente în funcție de cât de bine va juca.

Mini-game
Albert a castigat premii pe masura

Albert s-a numărat printre cei mai norocoși concurenți la acest mini-game.

Numerele pe care el le-a extras i-au adus premii pe măsură. Unii concurenți au câștigat legume, în timp ce Războinicul a reușit să dea lovitură și să se bucure de pizza și clătite cu dulceață.

Sebi a câștigat roșii și pepene, în timp ce Zanni a câștigat doi morcovi, iar Cosmin a primit castraveți. Faimoșii și Războinicii s-au distrat pe cinste la acest mini-game, deși unii dintre ei nu au câștigat premii consistente.

Mini-game
Cine va castica recompensele?

Citeste si: Sorin și Irisha, confruntare fără precedent la Survivor România 2021: ”Ești exagerat...” Ce au de împărțit cei doi concurenți

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final spectaculos la Survivor România 2021! Miza serii s-a adjudecat. Ce echipă se va bucura de ieșirea la restaurant

ULTIMĂ ORĂ Florin Cîțu a anunțat când vor avea loc Untold și Neversea

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Horațiu Cuc

Andreea Lodba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies