Final spectaculos la Survivor România 2021! Miza serii s-a adjudecat. Ce echipă se va bucura de ieșirea la restaurant

,
Jocul pentru recompensa
Cine a castigat jocul pentru recomensă

Jocul pentru recompensă a fost unul spectaculos, Faimoșii și Războinicii s-au luptat cot la cot pentru a câștiga miza serii. Ce echipă se va bucura de o ieșire la restaurant.


In articol:

Jocul pentru recompensă a fost extrem de strâns semn că ambele echipe și-au dorit să intre în posesia premiului pus în joc. Faimoșii și Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câștiga jocul serii. 

Ce echipă a câștigat jocul pentru recompensă

Jocul pentru recompensă din această seară a fost unul cu totul diferit, noi concurenți s-au alăturat în competiția din Republica Dominicană. Daniel Pavel a anunțat că patru noi concurenți se alătură Faimoșilor și Războinicilor. Cei patru sunt ultimii concurenți care intră în competiția Survivor România 2021. Prezentatorul emisiunii a dezvăluit că orice se va întâmpla pe parcursul competiției alți concurenți nu vor mai intra în acest show.

Jocul de recompensă
Faimosii si Razboinicii au ajuns la stafeta

Jocul din această seară a fost intens și plin de adrenalină, forțe proaspete s-au alăturat concurenților iar asta s-a putut observa pe parcursul confruntării. Faimoșii și Războinicii sunt din ce în ce mai motivați să câștige. Lupta a fost una extrem de strânsă, ambele echipe au dat totul pe traseu, însă o singură echipă se va bucura de o ieșire la un restaurant cu specific japonez.

Faimoșii și Războinicii au dus duelul la scorul de 9-9. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat ștafeta mixtă. Cine va câștiga primul joc al săptămânii?

Cei care se vor duela pentru punctul final din echipa Faimoșilor sunt Sebi și Irisha, cel dintâi va executa proba de final, iar din echipa Războinicilor cei care se vor aventura în ultimul duel din această seară sunt Marius și Maria, iar cel care va face proba finală este Marius.

Citeste si: Ei sunt cei 4 concurenți noi de la Survivor România 2021! Vor lupta până la capăt pentru a câștiga premiul cel mare

Jocul de recompensă
Sebi si Irisha, ultima confruntare

Ultima confruntare a serii a fost extrem de strânsă între Marius și Sebi, războinicul a reușit să aducă ultimul punct pe ultima sută de metri. Războinicii sunt cei care se vor bucura de o masă cu specific japonez.

Echipa câștigătoare va mânca sushi.

https://www.kanald.ro/situatie-incredibila-in-tabara-faimosilor-elena-marin-si-stefan-surprinsi-impreuna-in-padure-zannidache-s-a-furisat-si-a-ascultat-totul-ce-au-cei-doi-sa-si-spuna-20144830
Marius a adus punctul final

Faimoșii au pierdut primul joc al săptămânii la un totem distanță, confruntarea a fost strânsă, iar pe parcursul jocului au ajuns de mai multe ori la egalitate. 

Jocul din această seară s-a desfășurat exclusiv la sol, concurenții s-au duelat pe un traseu inedit marca Survivor România 2021.

Citeste si: Sorin și Irisha, confruntare fără precedent la Survivor România 2021: ”Ești exagerat...” Ce au de împărțit cei doi concurenți

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sorin și Irisha, confruntare fără precedent la Survivor România 2021: ”Ești exagerat...” Ce au de împărțit cei doi concurenți

Americanii recunosc și își cer scuze pentru EROARE. Atacul cu dronă din Kabul a ucis 10 nevinovați, nu jihadiști ai ISIS-K

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Daniel Pavel a anunțat miza jocului pentru recompensă. Pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Ei sunt cei 4 concurenți noi de la Survivor România 2021! Vor lupta până la capăt pentru a câștiga premiul cel mare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies