PREDICTII ASTRALE generale HOROSCOP 2019! Esti pregatita sa imbratisezi SCHIMBARI RADICALE? 2019 va fi un an MARE!

Rebelul Uranus da startul puternic pentru 2019!

Te-ai simtit blocat in 2018 ? Ai avut parte de provocari ravasitoare ? Vesti bune, 2019 este anul de a o lua de la capat. Uita de treburile uzuale, uita de cum stii sa faci totul – acest an este despre a ne scutura viata ca sa putem face mai mult din ce rezoneaza cu noi la nivel profund si personal.

 

Asta poate sa insemne sa iti parasesti o cariera, o reputatie, o relatie sau un mod vechi de a face lucruri pentru ceva ce simti ca iti aduce mai multa satisfactie emotionala. 

Mai poate sa insemne sa te rupi de traditii ca sa iti creezi obiceiuri noi care sa rezoneze mai mult cu inima ta. 

 

Anul 2019 va incepe in 6 ianuarie cu un mare eveniment astral : Uranus, planeta rebeliunilor, iese din miscarea sa retrograda in Berbec. Uranus ramane in Berbec pana in martie 2019 cand revine in Taur unde va fi instalat pana in 2026, aducandu-ne noi provocari. Uranus este in Taur pentru prima oara din 1934 si ne va cere sau ne va impinge sa ne utilizam din plin talentele ca sa ne implinim visele profunde. Acest tip de tranzit ii favorizeaza pe cei curajosi si increzatori in abilitatile lor, dar si pragmatici totodata. Nu mai e timpul sa ne ascundem in spatele umbrelor, tinandu-ne darurile si harul secret. Nu te teme sa te expui cu tot ce ai mai valoros! 

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate