MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 17-23 DECEMBRIE 2018. Noua etalare de RUNE si SFATUL runelor pentru tine!

,

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 17-23 decembrie 2018.

Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare folos.

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Ele pot fi facute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatra sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat in ele. Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german si contin 24 rune. 

 

Runele erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor, variilor obiecte sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. 

 

Legenda spune ca fiecare runa are radacinile adanc in pamanturile sacre, deci poseda o mare putere magica si abilitatea de a ne conecta cu puteri inalte.  

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Sculptand runele pe tavi de lemn, in pietre, pe vase, oamenii din vremurile antice invocau entitatea acelei rune pentru o anumita semnificatie dorita. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Conform legendelor, fiecare runa are o origine sacra si este un semn sacru cu puteri magice ce are abilitatea conectarii cu o putere mai mare. 

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic. Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre. La ce sunt folosite runele. Cu ce te pot ajuta

 

Cu ajutorul metodei de citire a runelor, putem primi o intelegere mai profunda a situatiilor viitoare sau a intrebarilor pe care le avem. Runele ne pot calauzi prin dificultati si ne dau o mana de ajutor cu privire la predispozitiile viitoare. Ele ne ofera sugestii despre cum sa actionam sau sa ne comportam pentru a obtine cele mai bune rezultate. 

Mesajele de la rune nu iti pot spune exact ce trebuie sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu si te calauzesc, dar trebuie sa iti folosesti propria intuitie si sa iti lucrezi propriile detalii ale vietii de unul singur. Tine minte ca viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai si sa isi ia propriile decizii. De aceea suntem fiinte divine cu liber arbitru. 

 

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>>>>>

 

Citește și:

Horoscop DRAGOSTE saptamana 17-23 decembrie 2018. Atmosfera fierbinte inainte de Craciun!

2019 va fi un an grozav pentru 6 zodii! Vor scapa de GHINION dupa REVELION

Calendar ortodox 18 decembrie: sarbatoare mare astazi pentru crestini! Nu uita sa le spui "La multi ani!" sarbatoritilor!

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 septembrie. Vremea va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă!

E OFICIAL! Parlamentul a votat creșterea pensiilor cu 40%! Și salariile profesorilor vor crește


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies