Prăpăd pe o șosea din Buzău. Un tată și fiul său, răniți în urma unui accident produs în lanț. Băiatul de 21 de ani a intrat în stop cardio-respirator

Author: Andreea Buinoschi

Circulația pe ambele sensuri de mers a fost blocată

Sursa: observatornews.ro

Un tată și fiul său, în vârstă de doar 21 de ani, au fost grav răniți, în urma unui accident care s-a produs în lanț, în Buzău. Tânărul se află în stare critică, iar medicii depun toate eforturile necesare, pentru a-l stabiliza.

Un tată și fiul lui au fost grav răniți, în urma unui accident care s-a produs pe DN2, Buzău- Râmnicu Sărat, în localitatea Poșta Câlnău. Tânărul a fost resuscitat la spital, în secția UPU-SMURD.

Tată și fiu, răniți într-un grav accident, în Buzău

Ambii au ajuns la spital, iar cel mai grav rănit este chiar fiul, care a intrat în stop cardio-respirator.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN2 (E85), s-a produs un accident, în care au fost implicate trei TIR-uri și două autovehicule.

Circulația pe ambele sensuri de mers a fost blocată și, conform ISU Buzău, a fost nevoie de acordarea de îngrijiri medicale pentru trei persoane. După ce tânărul de 21 de ani a fost resuscitat, situația nu s-a liniștit, deoarece acesta încă se află în stare critică.

Tatăl acestuia, în vârstă de 47 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, mai multe policontuzii, un traumatism la nivelul umărului stâng, dar și un traumatism cranio-facial.

Citește și: Prin ce chinuri a trecut Alexandru, un tânăr de 27 de ani, înainte să moară. Tânărul a fost răpus de cancer

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conform news.ro, șoferii autovehiculelor implicate în accident au între 20 și 62 de ani și sunt de origine română și ucraineană. Patru persoane se deplasau dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, iar al cincilea șofer se deplasa pe sensul de mers opus.

Accidentul rutier, provocat de șoferul de 21 de ani

De vină pentru carambol a fost un tânăr de 21 de ani, care nu observase că, în fața lui, oprise un taxi care urma să facă un viraj la stânga.

În momentul în care a încercat să îl depășească, accidentul s-a produs.

Ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme şi alte trei autovehicule de mare tonaj. În urma impactului, taximetrul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul de mare tonaj, cât şi cu alte două care circulau din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat”, a transmis Cosmin Cireșaru, inspector al Poliției Buzău, conform observatornews.ro.

Mai mult decât atât, un alt șofer susține că cel vinovat pentru producerea accidentului circula cu viteză, în ciuda faptului că ceața nu permitea șoferilor să aibă o vizibilitate prea mare.

Citește și: Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85: ”Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv”

„A avut viteză prea mare pentru treaba asta. Şi nu a mai avut timp de reacţie, frână nu. Taxiul s-a încadrat corespunzător pe banda lui. În timpul ăla treceam pe lângă el pe banda de mers înainte. A încercat să se bage între mine şi taxi, dar nu a reușit, n-a avut timp de nimic”, a precizat șoferul camionului.