Povestea impresionantă a unui bărbat, din satul Osmancea, trădat în dragoste de către soție, și lăsat să crească singur opt copii: "Sunt bucuroasă că tati nu ne-a dat la stat"

,

Petre Toma este din satul Osmancea, jud. Constanța. Bărbatul își crește singur cei opt copii, despre care nici măcar nu e sigur că sunt toți ai lui.


In articol:

O lecție de viață pentru mulți dintre noi. Petre Toma a fost trădat în dragoste de către soție și lăsat să crească singur opt copilași, într-o casă mică, în sărăcie.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea ”Asta-i România!”

Povestea impresionantă a unui bărbat trădat în dragoste de către soție, și lăsat să crească singur opt copii

Povestea lui Petre Toma a emoționat multă lume. Bărbatul a fost părăsit de soție, ca să-și trăiască viața alături de alți bărbați. 

"Pentru mine e și tată și mamă. Suntem toți unul lângă altul chiar dacă nu e mami. Sunt bucuroasă că tati nu ne-a dat la stat și are grijă de noi", a mărturisit fiica lui Petre Toma.

Cu toate acestea, Petre Toma și-a acceptat soarta și a ales să rămână lângă copiii care îl înconjoară și care au atâta nevoie de el, chiar dacă bărbatul nici nu e sigur că sunt toți sânge din sângele lui.

"Nu, nu sunt sigur. Numai cei care seamănă cu mine. Nu numai o dată am fost înșelat, din ce știu eu de cinci, șase ori", a povestit Petre Toma.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Tată cu inimă de mamă

Convins că va avea o familie frumoasă, Petre a ales-o pe această femeie să-i fie soție și mamă pentru copii. Însă, bărbatul nu avea de unde să știe că alți bărbați îi vor lua locul. Soția infidelă a cucerit prin sat și împrejurimi.

Când a aflat că soția îl înșală, Petre a fost șocat. Bărbatul mărturisește că a început să-i cadă părul.

"Îmi căzuse părul din cap, barba, nu mai aveam păr deloc. O iubeam, e mama copiilor", a spus Petre.

Femeia a iubit viața și a plecat în lume să o trăiască. Cu toate acestea, Petre a iubit-o și a rămas în urmă să crească singur opt copii.

Una dintre fiicele lui Petre a povestit cum era când femeia se afla acasă:" Ea pleca dimineața, după ce pleca tati la muncă. Pleca la cafea la o vecină și venea la 11:00. Eu trebuia să fac mâncare, curățenie, ca să fie totul aranjat când venea tati de la muncă, să nu se certe cu ea. Ea venea de la cafea și se culca... sau stătea pe Facebook.(...)"

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai jos.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!

Un economist de talie mondială anunță că inflația din Europa e mai gravă ca în SUA: Criza gazelor din Rusia bubuie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Black Friday 2022. Ce semnificație are numele zilei cu cele mai mari reduceri din an

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies