Povestea dramatică a lui Răzvan, un băiețel în vârstă de nouă ani, căruia viața i-a dat o povară greu de dus! Micuțul a rămas orfan și casa i-a fost mistuită de foc! „Aș da orice să se întoarcă”

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 oct 2022, 16:24
Foto(6)

Rămas fără părinți mult prea devreme, Răzvan și-a găsit refugiul în brațele bunicii sale și în casă lui Dumnezeu.

La numai nouă ani, viața l-a încercat prea mult și i-a dat o povară pe care nici măcar un om mare nu poate să o ducă. Este povestea tragică a lui Răzvan, când avea cea mai mare nevoie de ea, mama i s-a stins și că într-un blestem, la numai o lună de la înmormântare, casă i-a fost mistuită de foc. Trezit în cel mai negru coșmar, copilul și-a găsit refugiul în brațele bunicii și în casă Lui Dumnezeu.

Iată o lecție de iertare de care și noi, adulții avem din când în când nevoie s-o învățăm, într-un reportaj marca Asta-i România.

Povestea dramatică a lui Răzvan, un băiețel în vârstă de nouă  ani, căruia viața i-a dat o povara greu de dus

Nu are decât nouă ani însă destinul l-a trecut deja prin momente greu de dus chiar și pentru un adult.

De mai bine de două luni o cruce din lemn înfiptă în pământul rece îi mai amintește de cea care i-a dat viață, mama lui, cea care l-a învățat să iubească, să ajute și să ierte, oricui și orice. 

„Mama mea întotdeauna a fost bună și îmi amintesc că mi-a spus să am grijă de fretele meu, că pe ea o doare foarte tare și mi-a spus că ea știe că nu o va mai duce mult și că va fi mândră de mine de acolo de unde este și să nu o dezamăgesc!”, a

spus Răzvan cu tristețe în glas. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Câtă putere și câtă iertare să se ascundă în sufletul unul copil? Crescut împreună cu fratele lui mai mic doar de mama lor, după ce părinții lor s-au despărțit, Răzvan s-a maturizat mult prea devreme din cauza nenorocirilor care s-au abătut asupra lui.

Când avea cea mai mare nevoie de ea, mama lui s-a stins și nici bine nu s-au uscat florile pe mormânt că un alt dezastru a venit peste el și fratele lui și le-a transformat casă în scrum. Rămași singuri și pe drumuri, cei doi copii au ajuns în grijă bunicii lor.

Ce sunt Zilele Bubatului și ce fac creștinii în aceste zile de sărbătoare. Gestul care aduce armonie în căsnicie. Tradiții și obiceiuri de Zilele Bubatului 2022

Citeste si: România, între lux și foame! Criza nu este pentru cei bogați! În timp ce oamenii nevoiași trăiesc de azi pe mâine, cei bogați se bucură de o viață îmbelșugată!

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, povara inocenţilor

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies