Piept de pui in crusta de cartofi
Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
Piept de pui – 2 bucati
Sare, piper, ulei de masline, boia
2-3 cartofi
O lingura mustar
2-3 linguri faina
Un ou
50 g cascaval
Cimbru
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in lobi, se unge cu ulei, se asezoneaza cu sare, piper si boia.
Se frige pe toate partile pana cand devine auriu, dar la mijloc ramane crud.
Se da prin faina, apoi se imbraca intr-un amestec de cartofi ce se face astfel: cartofii se dau prin razatoarea mare, se asezoneaza, se amesteca cu musarul, oul batut si cascaval.
Se aseaza intr-o tava, se presara cu cimbru si se coc la 180 grade, timp de 10-12 minute.
Ingrediente
Piept de pui – 2 bucati
Sare, piper, ulei de masline, boia
2-3 cartofi
O lingura mustar
2-3 linguri faina
Un
ou
50 g cascaval
Cimbru
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in lobi, se unge cu ulei, se asezoneaza cu sare, piper si boia.
Se frige pe toate partile pana cand devine auriu, dar la mijloc ramane crud.
Se da prin faina, apoi se imbraca intr-un amestec de cartofi ce se face astfel: cartofii se dau prin razatoarea mare, se asezoneaza, se amesteca cu musarul, oul batut si cascaval.
Se aseaza intr-o tava, se presara cu cimbru si se coc la 180 grade, timp de 10-12 minute.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”