Philip, îndrăgostit nebunește de Berna. Cum își alintă iubita?

La început toți au crezut că este o modalitate prin care să o atace pe Ligi, dar se pare că Philip e îndrăgostit nebunește de Berna. Cum își alintă iubita?


In articol:

La scurt timp după ce Philip și Ligi au pus punct definitiv relației lor, concurentul de la "Puterea Dragostei" s-a apropiat de o altă blondă din competiție, Berna.

Citeste si: Ella, speriată de noul coronavirus. A făcut anunțul: "A avut temperatură de 40 de grade și..."

Berna a dat de multe ori semne că și-ar dori ca lucrurile între ea și Philip să evolueze, iar după ce el a devenit un bărbat liber, nu a mai stat pe gânduri. Acum, cei doi formează în mod oficial un cuplu și nu se feresc să își arate iubirea în public.

Philip, îndrăgostit nebunește de Berna. Cum își alintă iubita?

Dacă la început mulți au crezut că Philip vrea doar să o facă geloasă pe Ligi și că din acest motiv s-a apropiat de Berna, acum, lucrurile au început să evolueze între cei doi. Philip pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu ratează nicio ocazie să arate tuturor acest lucru.

Citeste si: Raluca Munte, mesaj emoționant pentru Simina. Ce i-a scris înainte să devină mămică?

Într-un story postat pe instagram, Philip a filmat-o pe Berna în timp ce aceasta se afla la machiaj și s-a declarat fascinat de trăsăturile ei.

"Frumușica mea, Barbie a mea!", i-a spus Philip.

Evident, Berna a fost toată numai un zâmbet, semn că cei doi se înțeleg foarte bine, se completează reciproc, relația lor devenind pe zi ce trece tot mai serioasă.

Citeste si: Veste dură pentru Simina de la Puterea Dragostei înainte de naștere! ”Nu îl voi putea avea pe soțul meu, Alex, alături de mine”! Ce i-a spus medicul că se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate